Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Ποιον θα ψηφίσω στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.(Επιστολή αναγνώστη)

Θα ήθελα πάρα πολύ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές να ψηφίζαμε αξιοκρατικά.



    Αξιοκρατικά σημαίνει ,να προσπαθούμε να ψηφίσουμε με κριτήριο τα προσόντα του υποψήφιου, που ικανοποιούν την επαρκή εξυπηρέτηση των Δημοσίων πραγμάτων σε όφελος της Κοινωνίας και συνεπαγωγικά του ίδιου του Ψηφοφόρου.
    Οποιοδήποτε άλλο σκεπτικό μας οδηγεί στην Αναξιοπρεπή κατάσταση που ήδη βρισκόμαστε ως Πολίτες, Κράτος και Έθνος.
    Εμείς εδώ στους Δελφούς νοιαζόμαστε να διατηρήσουμε τον Ευλογημένο με Φύση και Πολιτισμό Τόπο που μας ανήκει, ως χώρο που θα εργασθούμε και θα ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.
    Αυτήν την έννοια πρέπει να έχει και ο υποψήφιος αυτοδιοικητικός που θα ψηφίσουμε.
    'Η "έννοια" αυτή των υποψηφίων καταδεικνύεται όχι μόνο με τις ρηματικές τους δηλώσεις γιά το μέλλον αλλά κυρίως με την μέχρι τώρα πορεία τους, Προσωπική μα κυρίως Δημόσια.
    Ιστορικά βέβαια αποδεικνύεται ότι τα μεγάλα και οργανωμένα συμφέροντα ποδηγετούν τις εκλογές παντού , αλλά να, έδώ λέμε ότι είμαστε ΔΕΛΦΟΙ και ο Πολιτισμός είναι στο DNA του τόπου και πιθανόν να μπορεί να περάσει και στους ....ψηφοφόρους του.
    Στις εκλογές του Οκτωβρίου λοιπόν ας αναδείξουμε τους καλύτερους γιά τα συμφέροντα της πλειοψηφίας των κατοίκων, που λιγοστεύουν όλο και περισσότερο, καθώς ή Αξια των ακινήτων τους μειώνεται συνεχώς σε αποπληθωρισμένες τιμές.
Εύχομαι στους ψηφοφόρους των Δελφών,καλή Φώτιση.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου