Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Μανώλης Κοττάκης: «Η χώρα αντιμετωπίζει μείζον θέμα εθνικής ασφάλειας – Υπάρχουν μεγάλες “τρύπες” στα σύνορα μας»


“Η χώρα αντιμετωπίζει μεγάλα ζητήματα εθνικής ασφάλειας. Οπαδοί – δολοφόνοι διασχίζουν τη χώρα ανενόχλητοι και δολοφονούν οπαδό, παράνομοι μετανάστες μπαίνουν επίσης ανενόχλητοι στον Έβρο και η ΕΛ.ΑΣ απλά παρατηρεί τι συμβαίνει αυτά που γίνονται από τα σύνορα στην Κακαβιά μέχρι τον Έβρο. Εξ ου και το άρθρο της ΕΣΤΙΑΣ «Αν ήταν Γκρίζοι Λύκοι θα τους φέρνατε συνοδεία μέχρι το Μαξίμου»; Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως η χώρα αντιμετωπίζει μείζον θέμα εθνικής ασφάλειας, υπάρχουν μεγάλες τρύπες στα σύνορα μας, τρύπες ασφαλείας” είπε μιλώντας στον FOCUS FM 103.6 και στην εκπομπή “Σχολιάζοντας την επικαιρότητα” με την Δέσποινα Μποτίτση ο Μανώλης Κοττάκης.

“Βεβαίως να εστιάσουμε στην κατάσταση που επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ., βεβαίως να εστιάσουμε στην κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι πολύ μεγαλύτερο” συμπλήρωσε ο διευθυντής της εφημερίδας “ΕΣΤΙΑ”.

Όπως χαρακτηριστικά είπε όλα αυτά που βρίσκουμε μπροστά μας σήμερα, τα εξαφάνισαν κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Σύμφωνα με τον Μανώλη Κοττάκη, κανένα κόμμα προεκλογικά με εξαίρεση τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο δεν έθιξε, δεν μίλησε δεν φώναξε για τα πολύ μεγάλα θέματα εξωτερικής πολιτικής, εθνικής ασφάλειας, συνταγματικών αλλαγών.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου