Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ( του Σαράντη Μιχαλόπουλου )

 


2 σχόλια:

  1. Δύο τα Μεγάλα έργα για να «ξεκολλήσει» η Φωκίδα τουριστικά:

    Α) Το γκολφ στην Δεσφίνα και
    Β) Η εκμετάλλευση της μαρίνας Ιτέας

    Και τα δύο αυτά έργα έχουν « κολλήσει » ή πιο σωστά τα « έχουν κολλήσει » και καθώς φαίνεται δεν είναι μέσα στις προτεραιότητες των ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης .

    Τα υπόλοιπα για την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου με διάφορες παρεμβάσεις , καθώς και τα συναφή ..υδατοδρόμια κλπ είναι σημαντικά και συμπληρωματικά στην διαμόρφωση του τουριστικού χαρακτήρα του Νομού .

    Σήμερα ο Νομός Φωκίδας καλείται να επιλέξει μεταξύ της συνέχισης της μιζέριας (δηλαδή των δραστηριοτήτων που ξέρουμε μέχρι σήμερα) ή την τουριστική (και οικιστική) ανάπτυξη μιας πανέμορφης περιοχής με παράλληλη εκμετάλλευση του αιωνίου ονόματος των ΔΕΛΦΩΝ.

    Στο blog της «κ» , έχουν γραφεί κατά καιρούς άρθρα που αναδεικνύουν , δυστυχώς , την σύγκρουση των παραδοσιακών δραστηριοτήτων με τον τουρισμό .

    Αν οι κάτοικοι και περισσότερον οι πολίτες των Δελφών κατανοήσουν το συμφέρον τους , ενδεχομένως ν αλλάξει και η μοίρα τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ !!!
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ-ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ- ΓΙΑ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΤΕΑΣ-ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ -ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ- ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ. ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ..ΟΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή