Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΩΚΙΔΑΣ: «Ξεκινά η εκπόνηση μελέτης λειτουργίας υδατοδρομίου Ιτέας»

 


4 σχόλια:

  1. Τώρα εξηγείται που το βωξιτόπλοιο «ΠΑΝΑΓΙΑ ΞΕΝΙΑ» ελλιμενίζεται όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό στον μώλο της Ιτιάς. Είναι επειδή άρχισαν οι μετρήσεις για το υδατοδρόμιο Ιτέας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χορτάσαμε σανό . Φτάνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπανέ μη τρέχεις τόσο πολύ θα λαχανιάσεις ... με τόση ανάπτυξη ο Νομός μας έχει απογειωθεί.Όλο μελέτες είστε και στο τέλος οι πολίτες εισπράττουν "αμελέτητα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λογική η απόγνωση και η αντίδραση . Είναι τόσο χάλια η μέχρι σήμερα στάση και το ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ των κατά καιρούς αρμοδίων που δικαίως κανείς δεν πιστεύει λόγια και υποσχέσεις. Όποιος και να σπάσει αυτό τον φαύλο κύκλο ψεμάτων και παρακμής θα πρέπει να ξέρει ότι όσο θα λέει ΛΟΓΙΑ κανείς δεν θα τον πιστεύει. Γι' αυτό όποιος δεν ξεκινά δράση αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων του ώστε στο τέλος της θητείας να παραδώσει ΕΡΓΑ και όχι ΛΟΓΙΑ, να ξέρει ότι θα πρέπει να αντέξει και την ανάλογη αντίδραση. Όποιος εξακολουθεί να περιμένει όλη του την θητεία χωρίς έργα για να φτάσει προεκλογικά να τάζει ότι ΘΑ για μία ακόμη φορά, δεν θα ξεχωρίζει απο τον βούρκο και την μυρωδιά του. Καλοί μου άρχοντες, ξέρατε όταν αναλάβατε ποια κατάσταση διαδεχτήκατε. Κάντε την δουλειά σας και αν πιστεύεται σε αυτό που κάνετε, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα αποθεωθείτε όταν επιτέλους παραδώσετε ΕΡΓΟ και όχι ΛΟΓΙΑ. Όπως θα εξευτελιστείτε έρθει η ώρα να παραδώσετε ΤΙΠΟΤΑ χωρίς να έχετε παραιτηθεί καταγγέλλοντας το γιατί τελικά θα έχει αποδειχθεί ότι και εσείς είστε στην ίδια συμμορία που έργο της είναι να κρατά σε συνεχή παρακμή αυτό τον τόπο για λογαριασμό των γνωστών άθλιων (εκ του αποδεδειγμένου έργου τους) επιχειρηματικών συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή