Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Καρδίτσα : Πρόσκληση στις θερινές εκδηλώσεις του 41ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Καρδίτσας

Σας περιμένουμε στις θερινές εκδηλώσεις του 41ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας (γ’ φάση), που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 έως την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 με ώρα έναρξης τις 8.30 το βράδυ .


Ο κορυφαίος επαρχιακός θεσμός για 41 χρόνια συμβάλλει ουσιαστικά στην προβολή του τόπου μας πανελλαδικά και παγκοσμίως , καθώς και στην οικονομική, τουριστική και πνευματική ανάπτυξη της περιοχής μας.
Συμμετέχουν μουσικά σύνολα και σολίστ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα εμφανιστούν σε αξιόλογους και πανέμορφους χώρους της Λίμνης Πλαστήρα (Ανοιχτό Θέατρο Πεζούλας – Σάββατο 1η Ιουλίου 2023 ) ,του Φαναρίου , της Δρακότρυπας κ.α .

Οι εκδηλώσεις  υλοποιούνται με την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας (Περιφέρεια Θεσσαλίας) , τη συμβολή της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων , των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Λίμνης Πλαστήρα, του ΕΒΕ Καρδίτσας , της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.



Με εκτίμηση,

Δρ Νίκος Ευθυμιάδης
Διευθυντής  Διεθνούς  Φεστιβάλ Καρδίτσας

2441075440
6944442532

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου