Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Χ.Τσαμαντάνης (υποψ.ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ν.Φωκίδας ) : « Συμβόλαιο για την αλλαγή »

 


5 σχόλια:

  1. Αλλαγη αλλαγη τι μου θυμιζει αραγες.αϊ χαθειτε μυρμηγκακια που αλλου φαγατε αλλου ηπιατε και αλλου προσκυνατε.Με κλεμενα συνθηματα και μετακινουμενους υποψηφιους θα κανετε προκοπη και θα προκοψετε και την χωρα.Συμβουλοι επι πληρωμη της γιωτας και του ταγκαλη ειναι δυνατον με σοβαρες ηθικες αρχες αν εχουν να ζητουν ψηφο στον συριζα και να προτρεπουν ανθρωπους να τον ψηφισουν; ποσο πιο κατω πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι για την Φωκίδα έχεte να μας πείτε?
    Το παραγωγικό μοντέλο «ανάπτυξης» που υπάρχει μέχρι σήμερα είναι ικανοποιητικό ?
    Έχετε να μας προτείνετε πως θα γλιτώσουμε απ το τέλμα-Φωκίδα που έχει παγιοποιηθεί, όπου οι μισοί πουλάνε ναρκωτικά και οι άλλοι μισοί καταναλώνουν ?
    έχετε κάποια λύση στα αδιέξοδα της Φωκίδας ?

    Τι σας λέει εσάς ο τουρισμός και πως μπορεί ν΄αναπτυχθεί το παραλιακό μέτωπο?
    Έχετε επεξεργασθεί κάτι , έχετε διαβάσει ή συμφωνείτε με το χωροταξικό που ψήφισε ο συνυποψήφιός σας κος Κωστοπαναγιώτου που έχει χαρακτηρίσει την περιοχή των Δελφών «Αποκλειστικής μεταλλευτικής εκμετάλλευσης»?
    Μήπως όλα αυτά δεν αγγίζουν την δική σας υποψηφιότητα και απλά θέλετε να είσθε ένας ακόμη υπάκουος διαχειριστής των συμφερόντων της Φωκίδας?
    Αν δεν πάρετε θέση , αν δεν καταθέσετε όραμα για την Φωκίδα , γιατί να σας ψηφίσει κανείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν δεν σας αρέσει ο τσαμαντανης ψηφίσετε τον άλλο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ...που θα δώσει περισσότερα κρεμμύδια και πατάτες στο λαό τύπου pass...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ οι άλλοι αποχαρακτήρισαν τις περιοχές αυτές για ανάπτυξη του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή