Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Απάντηση στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των «κόκκινων δανείων» , από τον βουλευτή κ. Ι.Μπούγα


 


2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ο Λαός ξέχασε τη σημαίνει Δεξιά. Πουλημένα λιμάνια, αεροδρόμια, τηλεπικοινωνίες , ρεύμα , νερό, και πολλά σκάνδαλα που δεν τιμωρείται κανένας. Ο Πάτσης χωρίς πλάτες δεν θα έκανε τίποτα. Όταν τον όρισαν βουλευτή και βγήκε ήταν καλό λαμό .. ο. Σύντομα ο Λαός θα θυμηθεί τη σημαίνει Δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάτσης:

    1990-2000: ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΠ και γίνεται μεγαλοδικηγόρος της Τράπεζας Πειραιώς.

    2008: Γίνεται ο πρώτος και μάλλον μεγαλύτερος δικηγόρος που ασχολείται με κατασχέσεις κόκκινων δανείων.

    2012: Προσπαθεί να πάρει την Λάρισα, μετά τον Πανιώνιο και καταλήγει τελικά στην Νίκη Βόλου.

    Ξεκινάει την γνωστή καριέρα των προέδρων ποδοσφαιρικών ομάδων. Χορηγίες, τηλεοπτικά δικαιώματα και "Πάτση Πάτση κάνε μας Απάτσι". Αν και μετά από αυτό τους παρατάει στη μέση της χρονιάς και προσπαθεί μέσα στα χρόνια να πάρει την Λάρισα, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΟΦΗ έως το 2017.

    2014 και πριν: Η Τράπεζα Πειραιώς έχει καταναλωτικά δάνεια 63εκ ευρώ που τα έχει θεωρήσει ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΑ. Προσπάθησε να τα μαζέψει, μάζεψε ό,τι μπορούσε και τέλος.

    Εμφανίζεται ο Πάτσης, παίρνει δάνειο 4,3εκ ευρώ από την ίδια τράπεζα, αγοράζει τα 63εκ και αρχίζει να μαζεύει τερατώδη κέρδη.

    2017: Κοκκινίζει το δάνειο 4,3εκ ευρώ που πήρε και υπάγεται σε εξωδικαστική διαδικασία ρύθμισης οφειλών.

    2019: Η Ντόρα Μπακογιάννη τον πείθει να κατέβει βουλευτής στον τόπο καταγωγής του, τα Γρεβενά.

    2020: Μάιος - Ο δημοσιογράφος Κουκκάκης κάνει αναφορά στη Βουλή ότι το Πόθεν Έσχες του βουλευτή δίνει 20.000ευρώ/χρόνο ενώ οι εταιρείες του βγάζουν εκατομμύρια. Ο Μητσοτάκης του δίνει την δυνατότητα να κάνει τροποποίηση στο Πόθεν Έσχες και το διορθώνει σε 1εκ ευρώ/χρόνο.

    2020: Ιούνιος - Ο δημοσιογράφος Κουκκάκης με εντολή ΕΥΠ αποτελεί κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια και αρχίζει η παρακολούθηση του με το Predator.



    Μιλάμε για ανθρώπους που είναι τροχοπέδη στην ανάπτυξη της Ελλάδας. Μαζεύουν δάνεια που έχουν ουσιαστικά ακυρωθεί και δεν αφήνουν ανθρώπους να ζήσουν, να αναπνεύσουν και να προχωρήσουν στη ζωή τους. Αυτός ο άνθρωπος και οι γύρω του είναι πιο μνημονιακοί και από τον Σόιμπλε και τον ΓΑΠ.

    Μιλάμε ότι ένας βουλευτής της κυβέρνησης είναι από τους πιο σκληρούς κερδοσκόπους απέναντι στον ελληνικό λαό.

    Καλημέρα στον κύριο βουλευτή μας και καλή διαμονή στην Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή