Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΑΙΟΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ- ΕΛΑΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

 


8 σχόλια:

  1. Καμία εκδήλωση διαμαρτυρίας θα γίνει ;ή θα συνεχίσουμε να πίνουμε μπύρες για να ξεχάσουμε το κακό που μας βρήκε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @@ εκτος απο διαμαρτυριες, οι ..γαιοκτημονες ΠΩΣ προστατεψαν την περιουσια τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Να αποζημιωθούν στο ακέραιο ...κόφτες" =Όπως "αποζημιώθηκαν και την προηγούμενη φορά....

    Δεν προστατεύτηκε ο ελαιώνας όπως θα έπρεπε από όλους τους γαιοκτήμονες.Να σημειώσω ότι κάποιος που έχει ελαιόδεντρα ως περιουσία,δεν συνεπάγεται,ότι τα εκμεταλλεύεται πάντα ο ίδιος.

    Από ποιούς προστατεύεται ο ελαιώνας;

    Τα περισσότερα ξύλα που έχουν απομείνει από ελαιόδεντρο που έχει καεί,δεν καίγονται εύκολα (τζάκι,σόμπα).Επίσης καλό θα ήταν να γνωρίζει ο υποψήφιος αγοραστής ξύλων με ποιόν τρόπο τα έχει στην κατοχή του ο πωλητής .

    Το να εξεταστεί το ενδεχόμενο εμπρησμού δεν θεωρείται ως αίτημα; Στην περίπτωση που η πυρκαγιά προκλήθηκε σκοπίμως (δεν μπορώ να το γνωρίζω),δεν θα έπρεπε να βρεθεί και να καταδικαστεί ο/οι δράστης,-ες,αλλά και ο εντολέας αυτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καρτερία επανέρχομαι. Για τη μείωση του πληθυσμού του νομού μας δεν γράφεις τίποτα. Αποτέλεσμα της μείωσης είναι και η ΟΛΙΚΗ διατήρηση του δελφικού τοπίου ου σθεναρά και ύποπτα στηρίζεις. Χωρίς ικανοποιητική τιμή στο προϊόν ελιά και λάδι οι νέοι φεύγουν και οι ηλικιωμένοι κουρασμένοι πλέον δεν μπορούν να το προστατέψουν και να το καλλιεργήσουν.
    Αλλά ξέχασα. Φταίνε αυτοί που δεν θέλουν το γκολφ στη Δεσφίνα και δεν προσέχουν το δελφικό τοπίο και δεν έχουμε τουρισμό για να γράφεις ατέλειωτα.
    Ελπίζω να δημοσιεύσεις το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η καρτερία φταίει και για την υπογεννητικότητα . Αυτό είναι το πλέον σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε 8:42,θές να μας πείς ίσως ότι η Καρτερία δεν σας ....... αρκετά ώστε να κάνετε και κανένα παιδί; Ρε τί λέτε ρε εσύ και οι όμοιοί σου; Είστε σοβαροί; Σας πληρώνουν για να γράφεται τέτοιες ασυναρτησίες ή απλά εκφράζεται το πνευματικό σας επίπεδο; Και καλά,εσάς δεν σας κόβει να καταλάβετε τι σας βάζουν να λέτε, δεν έχετε την περιέργεια να διαπιστώσετε εάν τα αφεντικά σας σας λένε ψαγμένες αλήθειες ή σας έχουν για τα κορόιδα που αυτοεξευτελίζονται προκειμένου να παρασύρουν κανένα ακόμα πιό χαζό; Γιά πείτε στα αφεντικά σας να βάλουν τον κο Δελμούζο και τον κο Ταγκαλή να οργανώσουν επιτέλους μιά ανοιχτή συζήτηση με ζωντανή αναμετάδοση και πολύ χρόνο για όλους, να μαζευτούν και τα αφεντικά σας και όλοι αυτοί οι απαράδεκτοι υποστηρικτές του Δελφικού Τοπίου να δούμε θα σας αποδείξουν ότι δεν σας βάζουν να λέτε βλακώδεις ασυναρτησίες; Άντε. Μπορείτε. Δελμούζος και Ταγκαλής θα το κάνουν αν το ζητήσουν τα αφεντικά και όλοι ξέρουμε γιατί είμαι τόσο σίγουρος. Όχι ότι αμφισβητείτε τα αφεντικά σας. Πέστε τους ότι είναι για να τους καμαρώσετε να εκμηδενίζουν αυτούς στο καρτερία και όσους λένε ότι το Δελφικό Τοπίο είναι καλό. Έλα. Άντε. Μπορείτε. Ή δεν τολμάτε να γυρίσετε κουβέντα στο αφεντικό; Τόσο χάλια; Τόσο δουλοπρέπεια; Τόση μιζέρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:20 μ.μ.
    Εσύ αυτό κατάλαβες; Για πες μου το δάσκαλο που σου έμαθε να διαβάζεις να του πω μπράβο.
    Λες τα ίδια και τα ίδια για αφεντικά και άλλες αρλούμπες.
    Βγες από τον αποστειρωμένο κόσμο σου μίλα με ανθρώπους γονείς ανέργους.
    Μάθε τα όνειρα των νέων γιατί φεύγουν και δεν επιστρέφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να πάρουνε σοβαρά μέτρα.εκτος την αποζημίωση ..φύλαξης και ύδρευσης του ελαιώνα από τώρα και στο εξής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή