Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ –ΒΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ – ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ-ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΗ


Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από πολλά διαπλεκόμενα και αλληλοεξαρτώμενα δονούμενα συστήματα, με διαφορετικές συχνότητες και πυκνότητες, ενταγμένα σε ένα υγρό περιβάλλον και κλεισμένα μέσα σε ένα ιδιαίτερα ελαστικό, πορώδες εξωτερικό περίβλημα. 



Η ουσία του σώματος είναι μια αληθινή συμφωνία συχνοτήτων, ήχων και βιολογικών, πνευματικών και συναισθηματικών ρυθμών, με συνεχή ροή, που προσπαθούν να επιτύχουν τη διατήρηση μιας κατάστασης τέλειας ισορροπίας κι αρμονίας. Κάθε κύτταρο του ανθρώπινου σώματος παράγει μια συχνότητα ή αρμονικό ήχο. Τα κύτταρα συνδυάζονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν βιολογικές δομές , όπως το ήπαρ. Αποτέλεσμα του αρμονικού ήχου των κυττάρων, είναι ότι το τμήμα του σώματος στο οποίο ανήκουν παράγει με την σειρά του έναν ιδιαίτερο αρμονικό ήχο. 

Κατά συνέπεια, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι κάθε κύτταρο διαθέτει το δικό του άμεσο μαγνητικό περιβάλλον ή μαγνητικό πεδίο, το οποίο συνδυαζόμενο με τα πεδία των όμοιων και παρακείμενων κυττάρων, δημιουργεί το μαγνητικό πεδίο κάθε ιδιαίτερου συστήματος μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Επομένως, κάθε δομή του σώματος διαθέτει τη δική της φυσική συχνότητα (ιδοσυχνότητα).


Υπάρχει ένας αρμονικός ήχος για την καρδιά, τα οστά, τους μύες κλπ κι όσο αυτοί ηχούν αρμονικά, είμαστε υγιείς. Η ασθένεια εμφανίζεται όταν αυτή η ιδιοσυχνότητα αλλοιώνεται από άλλες, ξένες σε αυτή συχνότητες. 

Η αλλαγή της συχνότητας έχει ως αποτέλεσμα μια ενεργειακή αλλαγή και αντίστροφα μια ενεργειακή αλλαγή συνεπάγεται με αλλαγή της συχνότητας , καθώς η σχέση τους είναι αμφίδρομη. 

Η ασθένεια είναι αποτέλεσμα μιας αλλαγής n στη θεμελιώδη συχνότητα της δόνησης. Η αλλαγή αυτή μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, αλλά το επηρεάζει συνολικά εξαιτίας των δονήσεων που κινούνται πάντοτε ως ολότητα

Παλαιότερα, πιστεύαμε πως η αιτία της ασθένειας είναι οι ιοί ή τα βακτήρια, όμως τώρα πια πιστεύουμε πως αυτό δεν είναι η αιτία αλλά το  αποτέλεσμα της ασθένειας. Η αιτία της βρίσκεται σε μια ανισορροπία, στην διαταραχή των αρμονικών του σώματος. Εφ΄όσον βρούμε την ιδιοσυχνότητα (αρμονικό ήχο) της σωματικής δομής που μας ενδιαφέρει, η οποία έχει αποσυντονιστεί ή έχει βγει εκτός φάσης δημιουργώντας πρόβλημα, μπορούμε να την εφαρμόσουμε επάνω της και με την βοήθεια του συντονισμού να επαναφέρουμε την πάσχουσα δομή στη φυσική τη συχνότητα. Έτσι αποκαθίσταται η υγεία και η αρμονία.Η αλήθεια είναι πως αποτελούμαστε από συχνότητες κι ρυθμούς διαφόρων πυκνοτήτων και χρονικών ρυθμών, πως είμαστε ένα παλλόμενο ενεργειακό πλέγμα από δονήσεις που δίνουν μορφή και ενέργεια στο σώμα, τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας. Είμαστε ένα δυναμικό σύστημα συντονισμού και όχι μια στατική, συμπαγής μάζα.

Η σύγχρονη φυσική μάς διδάσκει πως η ανθρώπινη σάρκα δεν είναι συμπαγής ύλη, αλλά ένα πλέγμα ενεργειακών πεδίων, όχι πολύ διαφορετικό από το πλέγμα των σκέψεων και των αισθήσεων που κινούνται μέσα στο μυαλό μας. Τα σώματα μας, τώρα πια, μοιάζουν με διάφανα, παλλόμενα δίκτυα, σε αέναη ροή, που αλλάζουν ή καταρρέουν μόλις οι ενέργειες που τα διατηρούν παραμορφωθούν ή χαθουν…

Η βιοσυντονιστική θεραπεία είναι μια θεραπεία βάσει της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας του ασθενούς. Οι ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις του ασθενούς του σώματός του που λαμβάνονται από τα ηλεκτρόδια εργάζονται ως κεραία και τροφοδοτούνται στη συσκευή. Η συσκευή αλλάζει τις πληροφορίες του σώματος με τη βοήθεια ειδικών ηλεκτρονικών συστημάτων σε σήματα θεραπείας, τα οποία επιστρέφουν στον ασθενή με το καλώδιο εξόδου. Λόγω αυτής της μεθόδου η ηλεκτρομαγνητικές πληροφορίες στο σώμα κάνουν τον ασθενή και τη συσκευή θεραπείας να λειτουργούν με έναν κύκλο ανάδρασης.

Τα κύτταρα επικοινωνούν μεταξύ τους με τη βοήθεια ορισμένων μηκών κύματος (συχνότητες). Σε περίπτωση που αυτή η μορφή επικοινωνίας παραμένει ανεπηρέαστη από τις διαταραχές της συχνότητας το άτομο θεωρείται ότι είναι υγιές. Μια τοξίνη, για παράδειγμα, που εισέρχεται στο σώμα, έχει διαταραγμένη συχνότητα και παρεμβαίνει στο σώμα και μειώνει τις λειτουργίες του σώματος. Με τη συσκευή βιοσυντονισμού, τα πρότυπα συχνότητας, τα οποία προκαλούν ασθένεια, μπορεί να μετατραπούν σε θεραπευτικά αποτελεσματικά μοτίβα συχνότητας.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου