Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου «Κληροδότημα Γ. Μακεδών»


καλλιτεχνική επεξεργασία «κ»

2 σχόλια:

  1. Ανέβασε από το fb την ανακοίνωση της Πέγκυς, μαζί με τα σχόλια (της Γώγας), να πέσει το γέλιο της αρκούδας !!!
    Ούτε το Κέντρο Πολιτισμού "Σταύρος Νι'αρχος" να ήτανε !!!

    Τι κάνει ο κόσμος για λίγη..προβολή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από «ωρίμανση» 20 χρόνων , ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την ανακατασκευή ενός διόροφου πέτρινου κτιρίου με τον περιβάλλοντα χώρο του.
    Όλοι οι συντελεστές -εκών άκων- «ευλόγησαν τα γένια τους» , φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι ...και τώρα τι μέλλει γενέσθαι ;
    Ας τοποθετηθεί τουλάχιστον ένα ψυγείο με αναψυκτικά ώστε να χρησιμοποιείται σαν εντευκτήριο της κοινότητας , νάχει τουλάχιστον «ζωή» , καθότι η φιλοξενία μόνιμης έκθεσης φωτογραφιών θα το ...«στοιχειώσει» με όλα τα κρεμασμένα κάδρα και τις απεικονιζόμενες μορφές , που έχουν μετοικίσει εις Κύριον.
    Οφείλει κανείς να ομολογήσει ότι έγινε σωστή κατασκευαστική δουλειά.
    Εύχομαι και εις άλλα σπουδαία δημόσια ή δημοτικά έργα στην Κίρρα . Έργα όμως που θα στοχεύουν στην προσέλκυση επισκεπτών και τουριστών για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.
    Της περιοχής του αρχαίου αυτού λιμανιού , που πρωτόβλεπαν κάποτε οι προσκυνητές-ταξιδιώτες , με δέος και σεβασμό , προσορμίζοντας στα ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , απ τα πέρατα του κόσμου. Αυτών των ΙΕΡΩΝ που οι σημερινοί κάτοικοι της περιοχής , δυστυχώς , δεν φαίνεται να αισθάνονται κληρονόμοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή