Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Ι.Μπούγας : «Αποκατάσταση της αλήθειας – Πυρκαγιά στον Ελαιώνα»

 





4 σχόλια:

  1. Αυτό που χρόνια μας χωρίζει . Αντί συγνώμης για την ανικανότητα σας στη αντιμετώπιση της φωτιάς , αντιπαράθεση με το αντίπαλο κόμμα και ψέματα.
    Αντί σιωπής, δελτία τύπου. Φτάνει . Ώρα να πάτε σπίτια σας.

    ΥΓ. Δελτίο Τύπου για τα "έργα" του Αγίου Μηνά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε βουλευτά το τελευταίο που μας νοιάζει όλους εμάς που μας κατέστρεψε η πυρκαγιά μερικούς δε, για δεύτερη φορά μέσα σε εννέα χρόνια, είναι η αντιπαράθεση σας με τα άλλα κόμματα. Η πανάκριβη συντήρηση των ελαιοκτημάτων οφείλεται στην δική σας κυβέρνηση. Και είχε ξεκινήσει πολύ πριν τον πόλεμο της Ουκρανίας. Καύσιμα-ρεύμα-λιπάσματα-γεωργικά εφόδια-συντήρηση μηχανημάτων, εκτινάχτηκαν από τον Απρίλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.
    Τώρα όσον αφορά τις αποζημιώσεις που θα τάξετε δε νομίζω πως όλοι εμείς θα σας ξεχάσουμε στην κάλπη. Μάλλον το κόμμα σας έχει ταλέντο στις καταστροφές του ελαιώνα μας. Μιας και οι περισσότεροι από εμάς η ελιά είναι το μόνο έσοδό μας και σεις δεν μπορείτε να το προστατέψετε, με μια παραίτηση θα μπείτε στον σωστό δρόμο για να μην ακούσουμε ξανά το όνομα σας στον πολιτικό στίβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Μπούγας, παραβλέποντας και τη 2η μεγάλη καταστροφή από πυρκαγιά του Ελαιώνα Άμφισσας, όπως και τη 1η του 2013, ανέλαβε να… αποκαταστήσει την αλήθεια ….με ψέματα. Παραφούσκωσε ακόμη και τα στοιχεία για τα μέσα πυρόσβεσης. Διαφορετικά στοιχεία δίνει η Αντιπεριφέρεια , διαφορετικά ο Δήμος Δελφών….
    Αλλά, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το τραγικό λάθος για τον, οποτεδήποτε γίνουν εκλογές απερχόμενο Βουλευτή είναι, ότι, μέχρι σήμερα, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ για την αποκατάσταση του καμένου Ελαιώνα, στο θελκτικότερο τμήμα του Δελφικού Τοπίου, για τη λήψη μέτρων για τη προστασία του, έστω, με τη κατασκευή αυτόνομου πυροσβεστικού δικτύου, για να μη συμβούν τα χειρότερα, που συνέβησαν.
    Αφού βλέπει ο κ. Μπούγας, ότι δεν…« το κατέχει » το άθλημα της πολιτικής. Δεν γνωρίζει για το κάθε θέμα τι πρέπει να κάνει και πώς να το κάνει. Το διαπίστωσε και τη πρώτη φορά Βουλευτής και αποσύρθηκε και τώρα βρήκε την ευκαιρία και ξαναήρθε, αγνοώντας ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
    Η Φωκίδα δεν έχει τίποτα να ελπίζει από αυτόν, ούτε και από τον κ. Γ. Δελμούζο….
    Γιατί, πάλι, δεν παραιτείται κανείς….
    Γιατί, πάλι, δεν φταίει κανείς….
    Γιατί, πάλι, θα τα κουκουλώσουν και δεν θα τιμωρηθεί κανείς….

    Νίκος Δρόλαπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ. ΤΟΤΕ ΞΕΦΥΓΕ Η ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.
    ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή