Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Επίσκεψη του Αν.Υπουργού Εσωτερικών στην Φωκίδα

 


3 σχόλια:

  1. Ο κ. Μπούγας προσπαθεί να μένει στην επικαιρότητα χρησιμοποιώντας κατά κόρον τα σοσιαλ μηντια, τα ανούσια Δελτία Τύπου και τις απανωτές επισκέψεις στελεχών της κυβέρνησης του στην Φωκίδα. Στην πραγματικότητα όμως εδώ και δύο χρόνια στην Φωκίδα δεν έχει μπει λιθάρι πάνω στο λιθάρι.
    Η άρδευση του Ελαιώνα, το λιμάνι και η Μαρίνα της Ιτέας, τα σχέδια πόλεως Άμφισσας,Ιτέας, Δελφών Κίρρας, το Νοσοκομείο, το ΤΕΙ, ο αναπτυξιακός τουριστικός σχεδιασμός για τον Νόμο. Όλα είναι στάσιμα και παραπαίουν. Το δήθεν μεγάλο έργο της οδικής σύνδεσης του Μπράλου με την Άμφισσα είναι ένας δρόμος δεύτερης κατηγορίας που αφήνει την Φωκίδα για τα επόμενα 50 χρόνια εκτός των μεγάλων κυκλοφοριακών αξόνων της χώρας. Ο κ. Μπούγας προσπαθεί με ανερμάτιστη κινήσεις εντυπωσιασμού να τονίσει την παρουσία του ενώ η πραγματικότητα είναι ότι η Φωκίδα βαλτώνει και βουλιάζει μέρα με την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τελευταίο διάστημα παρέλασαν προσκεκλημένοι του Μπουγα υπουργοί υφυπουργοί γραμματείς και φαρισαίοι. Στελέχη και παραστελεχη με πολλούς ντόπιους παρατρεχάμενους να διαφημίζουν το έργο που θα θα θα θα γίνει στη Φωκίδα.
    Σε ιστορικά υψηλά η βενζίνη το ρεύμα τα είδη διατροφής αλλά και αυξήσεις της τοπικής ΜΠΛΕ ΔΕΥΑ έχουν φέρει αγανάκτηση στον κόσμο αλλά και στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.
    Μια ακόμη επίσκεψη υπουργού και μάλιστα αυτού που μοίρασε εκατ. ευρώ στα κανάλια θα απαλύνει την κατάσταση; Όχι.
    Όταν φύγει όλοι θα ξεχάσουν αυτή την επίσκεψη και θα μετράνε πόσα χρήματα έχουν να πληρώσουν και πόσα έχουν στην τσέπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπλε ΔΕΥΑ, μπλε πολιτικούς σκελετούς φέρνουν στο τοπικό προσκήνιο μέχρι και μπλέ άλογα θα βλέπουμε στον δρόμο.... γιατί αυτοί που είμαστε αυτούς αφήνουμε να μας αντιπροσωπευουν και δώστε χειροκρότημα....
    Δε νομίζω να φταίει ο βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή