Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Γ.Ν ΑΜΦΙΣΣΑΣ : Ανακοίνωση του Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων σχετικά με το υπηρεσιακό status του ιδρύματος , μετά την υποχρεωτική αναστολή εργασίας ιατρών & νοσηλευτών




Αγαπητοί συμπολίτες μας , είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά την αναστολή των συναδέλφων, στο ΓΝ Άμφισσας και ειδικά της Δ/ντριας της Καρδιολογίας ,αλλά και των δύο αναισθησιολόγων, η λειτουργία του  ΓΝ Άμφισσας ,κρίνεται επισφαλής.

Το νοσοκομείο μένει ακάλυπτο από γιατρούς των πιο σημαντικών ειδικοτήτων, και εννοείται εξακολουθεί να υπολείπεται και στην εφημέρευση παθολόγου καθημερινά!!

Κανένας προγραμματισμός και καμία αντικατάσταση συναδέλφων δεν έγινε, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν  ανθρώπινες ζωές και να ταλαιπωρηθούν σοβαρά ασθενείς.

Σε συνάντηση αντιπροσωπίας του Σωματείου Εργαζομένων με τον βουλευτή του νομού σχετικά με τους κινδύνους που θα προκύψουν από αναστολές των συναδέλφων, διαβεβαίωσε ότι το νοσοκομείο θα λειτουργήσει χωρίς προβλήματα!!!

Αναρρωτιόμαστε ποιός αναλαμβάνει την ευθύνη αν προκληθεί ανθρώπινη βλάβη, ακούει ο Εισαγγελέας άραγε!

Το ΔΣ του Σωματείου .

3 σχόλια:

  1. Πραγματι ακουει ο εισαγγελεας ΄μαλλον ακουγε τοσο καιρο που διαφοροι υγειονομικοι ανεμβολιαστοι κυκλοφορουσαν αναμεσα σε ασθενεις και συναδελφους σαν κινητες επιδημιολογικες βομβες? Μη μου πειτε οτι περνατε τα μετρα προστασιας (πραγματι στο μετρο του δυνατου γινοταν) γιατι θα σας αντιπαραθεσσω καμια δεκαρια ονοματα συναδελφων που νοσησαν παρολο που επαιρναν μετρα.Η λειτουργια του νοσοκομειου δεν εγινε επισφαλης τωρα που φυγατε εσεις αλλα επισφαλης ειναι χρονια τωρα απο ελλειψη γιατρων και επισφαλης ηταν οταν κυκλοφορουσαν ανεμβολιαστοι υγειονομικοι.Εαν καιγεται κανεις για την καλη λειτουργια του νοσοκομειου τι πιο απλο απο τον εμβολιασμο και επιστροφη στην δουλεια γιατι εχετε βισματωσει και τους συναδελφους.Διαφορετικα αφηστε τα κροκοδειλια δακρυα και αφηστε τους αλλους να νοιαζονται αρκετα με τους συνδικαλοπατερες ( και μητερες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΝΤΕ ΠΙΕΣ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τον/την 3¨33
    Μεγαλε τον καφε μου εγω τον πινω στο φως του ηλιου της πλατειας εσυ μαλλον εχεις μαθει να κερνιεσαι καφε σε κομματικα υπογεια και να δραστηριοποιεισαι στην καμαριλα.Χαιρομαι για τον πλουτο των επιχειρηματων σου , αλλωστε οπως ειναι μαθημενος ο καθενας.Μαλλον δεν εισαι απαραιτητος σε κανενα κατσε εκει που καθεσαι και ριξε το βαρος της δουλειας στους συναδελφους και την ευθυνη της ιδιωτικοποιησης που αναμασατε ολοι θα ειναι με αφορμη τις δικες σας ψεκασμενες ιδεοληψιες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή