Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Η σωστή αναπνοή καθοριστικός παράγοντας της Ψυχοσωματικής μας Υγείας.

 Η Αναπνοή μας  είναι η μεγαλύτερη τεχνολογία που υπάρχει


Η Αναπνοή μας αποτελεί την πιό παραμελημένη διεργασία της Ανθρώπινης φυσιολογίας.Σύμφωνα όμως με όλους τους ερευνητές αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της Υγείας μας,Σωματικής αλλά και Ψυχικής.Στην Ανατολή ολόκληρα Φιλοσοφικά ρεύματα -με εκατοντάδες εκατομύρια ακολούθους-την έχουν Θεοποιήσει.



Η Αναπνοή μας  είναι η μόνη τεχνολογία που χρειάζεστε.

Ωραία, ωραία, μην φωνάζεις, σε ακούω. Χρειάζεστε το smartphone, το διαδίκτυο και το αυτοκίνητό σας. Επιπλέον κεντρική θέρμανση, ηλιακά πάνελ, γεννήτριες, αλγόριθμοι κρυπτογράφησης, αεροπλάνα, κολλητική ταινία, κανό και εκείνα τα πράγματα που ανοίγουν τα βάζα τουρσί. Σιωπή και επιτρέψτε μου να επαναλάβω φράση.

Η αναπνοή είναι η πιο σημαντική τεχνολογία που υπάρχει.

Ξέρω, ξέρω, δεν μοιάζει με τεχνολογία, αλλά ας συζητήσουμε για αυτά τα σημασιολογικά αργότερα. Ναι, η τεχνολογία αναπνοής είναι τόσο ζωτικής σημασίας, ούτε καν ξέρω από πού να αρχίσω να σας πω πόσο ζωτικής σημασίας είναι. Βοήθεια! Τι να κάνω. * Λιποθυμία.

Η αναπνοή είναι η γέφυρα μεταξύ κόσμων

Το αυτόνομο νευρικό σύστημα είναι ένας φίλος. Φροντίζει για τις σωματικές διεργασίες που δεν χρειάζεται να γνωρίζετε, όπως πέψη ή τον αδιάκοπο χτύπημα της επικής, αιματηρής καρδιάς σας. Είσαι ζωντανός εκεί; Τρέξτε με ένα βλέφαρο, ώστε να ξέρω ότι είναι πραγματικό.

Η αναπνοή ελέγχεται επίσης αυτόματα. Αλλά σε αντίθεση με την πέψη ή τον καρδιακό παλμό ή άλλες αυτόματες λειτουργίες, η αναπνοή είναι διαφορετική.

Μπορεί να συμβεί ασυνείδητα Ή συνειδητά.

Τι σημαίνει αυτό? Επειδή μπορεί να αυτοματοποιηθεί Ή να συνειδητοποιήσει, παρέχει την ευκαιρία πρόσβασης και αλλαγής των υποσυνείδητων τμημάτων σας.  Γεφυρώνει τους κόσμους με τρόπο που τίποτε άλλο δεν μπορεί. 

Η αναπνοή είναι μια γέφυρα μεταξύ κόσμων: όχι μόνο μεταξύ του συνειδητού και του ασυνείδητου, αλλά μεταξύ του ρομπότ και του τι είναι ζωντανό. Μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού, μυαλού και σώματος. Προσφέρει επίσης έναν τρόπο ενσωμάτωσης ή γεφύρωσης των πτυχών του εγκεφάλου: τους προ-μετωπικούς λοβούς (εκείνη την κυρίαρχη ιδιοφυΐα), τον νεο-φλοιό (αυτό το μεγάλο μυαλό οραματιστής) την αμυγδαλή θηλαστικών (αυτό το συναισθηματικό θηρίο) και το ερπετικό εγκεφαλικό στέλεχος (αυτό το επαναλαμβανόμενο, ρομποτικό, αυτοματοποιημένο πρωτόγονο).

Η αναπνοή είναι η γέφυρα μεταξύ ξεχωριστών κόσμων και έχει την απόλυτη δύναμη να τους ενοποιήσει. Αυτό σημαίνει ότι είναι η ισορροπία και η αρμονία και η φώτιση που έχετε ζητήσει από καιρό.

Οι τρόποι συνειδητής αναπνοής σας βοηθούν να είστε άπειροι + απερίγραπτοι

Άρα, επιτρέψτε μου να προχωρήσω και να τα περιγράψω για εσάς. Αχέμ.

Αλλά πρώτα, ποιος χρησιμοποιεί ακόμη και τεχνολογίες αναπνοής; Ένα πραγματικό HOST των ορδών του Σατανά, εννοώ αυτούς τους δροσερούς λαούς:

Το Navy Seals χρησιμοποιεί την τεχνολογία αναπνοής πριν από τη μάχη, για να προετοιμάσει το σώμα για τέλεια δράση, να εστιάσει το μυαλό για να εξασφαλίσει μια λεπτή απόδοση, να αξιοποιήσει τη δημιουργική διαίσθηση σκέψης στα πόδια σας που απαιτείται για γρήγορες επιλογές σε πραγματικό χρόνο και να εξουδετερώσει τον φόβο . Οι επαγγελματίες αθλητές χρησιμοποιούν σωστή αναπνοή για να απλοποιήσουν και να ενεργοποιήσουν κάθε κίνηση. Οι Σαμάνοι το χρησιμοποιούν για να διεγείρουν τον καταρράκτη του φυσικού DMT από τον επίφυτο αδένα και να κάνουν ένα πλήθος άλλων πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας με άλλες νοημοσύνη, την αλλαγή της πραγματικότητας και τη διασύνδεση μεταξύ των διαστάσεων.

Οι νεκρομάντες το χρησιμοποιούν για να πετάξουν και να κλέψουν τις ψυχές των δαιμόνων, οι οποίοι είναι προφανώς κουρελιασμένοι, δύσοσμα πράγματα. Οι άνθρωποι που θέλουν τα πράγματα το χρησιμοποιούν για να υποστηρίξουν την εκδήλωση. Οι ηθοποιοί το χρησιμοποιούν για να εστιάσουν και να αλλάξουν την προσωπικότητα και το συναίσθημα. Οι μάγισσες το χρησιμοποιούν για να κάνουν ξόρκια. Οι Naturopaths το συνιστούν για να ηρεμήσουν. Οι θεραπευτές το χρησιμοποιούν για να εκδιώξουν τη στασιμότητα από το σώμα. Οι διαλογιστές ή οι γιόγκι το χρησιμοποιούν ως όχημα για το μυαλό και οι προηγμένοι διαλογιστές το χρησιμοποιούν για να χακάρουν το πρόγραμμα. Οι veslves και οι Heartmages το χρησιμοποιούν για να ενεργοποιήσουν την καρδιακή νοημοσύνη και χειρίζονται την αναπνοή για να αντιστοιχούν στην υψηλή φαντασία προκειμένου να δημιουργήσουν πιο εκτεταμένες πραγματικότητες.

Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο.

Ενας. Bio-Hack το υποσυνείδητο
Αλλάξτε τη συναισθηματική σας κατάσταση 

Έχετε επίθεση πανικού ή εξοικειωθείτε με το χρόνιο άγχος; Οχι? Λοιπόν la-ti-da δεν είσαι τυχερή γοητεία. Δυστυχώς, φωτίστε έναν δρόμο της πόλης με τη λάμψη σας. Εκτός από αυτόν τον τύπο, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε τον φόβο και το άγχος και το άγχος και ναι, κρίσεις πανικού. Εγω ειμαι. Αυτή είναι. Αυτός είναι. Δυστυχώς, είναι πολύ κοινό.

Τι γίνεται με το μίσος ή τον θυμό ή την οργή ή τη ζήλια; Οχι? Αλαζονεία, μη φροντίδα, ευερεθιστότητα, εξάντληση, πίκρα ή μούδιασμα; Τι γίνεται με την απόγνωση, την κατάθλιψη και την απόγνωση; Εμ, γιατί όλα αυτά τα στενοχωρημένα συνώνυμα d-word; Επειδή είναι χαζός και δεν θέλουμε dem.

Κάθε συναίσθημα αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο τρόπο αναπνοής. Και όλα αυτά τα χαμηλά συναισθήματα; Διατηρούνται επειδή αναπνέετε με ένα μοτίβο που τα στηρίζει.

Για να αλλάξετε το συναίσθημα σας, αλλάξτε την αναπνοή σας.

Όποιος έχει κολλήσει σε βρόχους συναισθημάτων που δεν θέλει πια, έχει κολλήσει σε προγράμματα. Και ο τρόπος επαναπρογραμματισμού του προγράμματος είναι η αναπνοή (σε συνδυασμό με την καρδιά και τη φαντασία). Υπάρχει όλη αυτή η συζήτηση τον τελευταίο καιρό για το πώς ζούμε σε μια προσομοίωση, πώς προγραμματίζουμε, πώς είμαστε αυτόματα ή ζόμπι, πώς είμαστε ρομποτικοί και μόλις ζωντανοί, πώς παγιδεύουμε σε αυτήν την καταραμένη μήτρα και αναγκάζουμε να ζήσουμε σκιές αρνητικός βρόχος μετά βρόχο προ-προγραμματισμένων αλγορίθμων που έχουν σχεδιαστεί για να μας κρατούν σε συναισθηματική δουλεία και δουλεία. Ω, διασκεδαστικό! Καλώς ήλθατε στον πλανήτη Γη.

Η αναπνοή μπορεί να είναι η μόνη πτυχή του πίνακα πραγματικότητας που δεν έχει προγραμματιστεί. Η αναπνοή είναι πέρα ​​από το πρόγραμμα και επειδή το υπερβαίνει, μπορεί να διαμορφώσει το πρόγραμμα . Είναι η υψηλότερη αρχή με κωδικό πρόσβασης για πρόσβαση στο πρόγραμμα που θέλετε να αλλάξετε.

Το Breathwork μπορεί να απελευθερώσει στάσιμα συναισθήματα και να σας φέρει σε επαφή με αυτά που νομίζατε ότι είχαν χαθεί. Χαρά, ενθουσιασμός, ηρεμία, ικανοποίηση, θαύμα, έμπνευση, γέλιο. Η αναπνοή μπορεί να επανασυγχρονίσει ολόκληρη τη ζωή σας σε έναν εντελώς διαφορετικό αλγόριθμο από αυτόν που γράφεται σε φόβο.

Η αναπνοή δεν είναι προγραμματιζόμενη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαναπρογραμματισμό. Θα χρειαστείς επίσης την καρδιά και λίγο όραμα. Αλλά ξεκινά με την αναπνοή. Πάρτε το, ρομπότ.

Δύο. Διεπαφή με την ψυχή σας

Εάν δεν πιστεύετε ότι έχετε ψυχή, παραλείψτε αυτό το σημείο και πηγαίνετε σκι (φέρε μου πίσω μια χιονιά) Εάν γνωρίζετε ότι έχετε μια ψυχή και μια υψηλότερη, πιο εκτεταμένη ταυτότητα, πόσο ωραίο για εσάς, δεν είστε όλοι εξελιγμένοι και σκατά, και θα θέλατε ένα βραβείο;

Η λέξη «ψυχή» χρησιμοποιείται ιστορικά και ποιητικά για να περιγράψει την ουσία της ζωής μας, το πνεύμα ή το ζώο μας και αυτή η ουσία ενεργοποιείται, διατηρείται και εγχύεται στο σώμα με κάθε αναπνοή. Το σώμα της αναπνοής είναι το σώμα της ψυχής. Η αναπνοή είναι ζωντανή Είναι το «πνεύμα» των πραγμάτων, και έχει νοημοσύνη και συναισθήματα.

Η αναπνοή είναι ζωντανή, συνειδητή και ενήμερη για εσάς.

Τι και αν στην πραγματικότητα είναι η αναπνοή; Τι γίνεται αν δεν είστε τίποτα άλλο παρά την αναπνοή; Τι γίνεται αν αυτό που νομίζετε ότι αναπνέετε, σας αναπνέει; Τι γίνεται αν, μετά από όλες τις άλλες μάσκες ταυτότητας που φοράτε (όπως ψυχικός εαυτός, συναισθηματικός εαυτός, σωματικός εαυτός κ.λπ.) είστε μόνο ο Κυρίαρχος και ο Κυρίαρχος είναι αναπνοή; Τι γίνεται αν η αναπνοή ήταν το μόνο που χρειάζεστε για να εστιάσετε;

Η ψυχή είναι αναπνοή.

Αναπνέοντας, εγχέετε το όχημα του σώματός σας με την ψυχή σας και ας το παραδεχτούμε: το χρειάζεστε. Αυτό το χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε την κυρίαρχη ουσία στο κάθισμα του οδηγού. Εμείς ενεργούμε σαν τεράστιοι ηλίθιοι εδώ στον πλανήτη Γη. Δεν ενεργούμε ΩΣ ψυχές, ενεργούμε ως τρομοκρατημένοι, ηλίθιοι, συγκρουόμενοι, χωρισμένοι νους και δημιουργούμε μια δυσλειτουργική κόλαση τρόμου εδώ στον πλανήτη.

Η λέξη πνεύμα προέρχεται από το «Spiritus» στα Λατινικά, που σημαίνει αναπνοή. Η αναπνοή είναι η δύναμη της ζωής. Οι μύθοι της δημιουργίας σε όλο τον κόσμο μιλούν για «πρώτα κινούμενα σχέδια» όταν ο πηλός ή η γη που διαμορφώνεται σε έναν άνθρωπο κινείται για πρώτη φορά από τον Θεό ή το Πνεύμα που αναπνέει ζωή στον πηλό, για να εγχύσει τη δύναμη ή την ψυχή στο σώμα.

«Και ο Κύριος ο Θεός σχημάτισε τον άνθρωπο από τη σκόνη του εδάφους, και έπνευσε στα ρουθούνια του την ανάσα της ζωής. και ο άνθρωπος έγινε ζωντανή ψυχή. " [Γένεση ii.7]

Μυθολογικά, η αναπνοή συσχετίστηκε με την ψυχή και το ξύπνημα. Σε πολλές παραδόσεις πνευματικής ή αυτο-διερεύνησης, το να γίνεις ψυχή ή να μπορείς να ζεις ως ψυχή, στη γη, είναι όντως η φώτιση. Γίνετε λοιπόν φωτισμένοι με την αναπνοή. Φτιάξτε το σώμα της αναπνοής και γίνετε πραγματικοί. Αναπνεύστε την ψυχή σας και μην την αφήσετε να συμβεί αυτόματα. Δεν κατασκευάζουμε ρομπότ εδώ άνθρωποι - έχουμε ήδη ενεργήσει σαν νεκρά πράγματα εδώ και αρκετό καιρό. Αναπνεύστε συνειδητά. Πόσο συχνά?

Αδιάκοπα.

Τρία. Αναζωογόνηση, οξυγόνο, αλκαλικό και μύγα

Η αναπνοή οξυγονώνει το σώμα σας και το οξυγόνο είναι ζωτικής σημασίας. Αναπνέετε 20.000 φορές την ημέρα και αν δεν το κάνετε, πεθαίνετε.

Το οξυγόνωση του αίματός σας και η καταλυτική σωστή χημεία του αίματος είναι το γιογκικό Holy Grail. Η Kundalini Yoga, για παράδειγμα, έχει πολλές τεχνικές πραναγιάμα (η πραναγιάμα σημαίνει βασικά τον έλεγχο της αναπνοής ή την αναπνοή), πολλές από τις οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την εξισορρόπηση της χημείας του αίματος, επειδή μια εναρμονισμένη χημεία αίματος είναι βασικό συστατικό της υγείας.

Wim Hof, το ανθρώπινο θαύμα που έχει εκπλαγεί και ενθουσιάσει τους επιστήμονες μαθαίνοντας πώς να ελέγχει τις λειτουργίες του αυτόνομου νευρικού συστήματος μέσω της αναπνοής (αυτός ο πολύ δροσερός άνθρωπος ανέβηκε στο Έβερεστ φορώντας μόνο ένα ζευγάρι σορτς και μπορεί να βυθιστεί στον πάγο για ώρες αλλά να διατηρήσει το σώμα του σταθερή θερμοκρασία), εκπαιδεύει τους ανθρώπους για την αναπνοή γιατί είναι τόσο ισχυρό: ένας συγκεκριμένος τύπος συνειδητής αναπνοής είναι η τεχνική του για τις προφανώς «υπερφυσικές» ικανότητές του και όμως επιμένει - οποιοσδήποτε μπορεί να μάθει.

Η αναπνοή αλκαλίζει το σώμα

… Το οποίο είναι λίγο εφηβικό, δεδομένου ότι οι περισσότερες ασθένειες και κακές αρμονίες δεν μπορούν να υπάρχουν σε ένα αλκαλικό σώμα. Ο καρκίνος, για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχει μόνο σε όξινο περιβάλλον, γι 'αυτό πολλές θεραπείες καρκίνου περιλαμβάνουν οξυγόνωση του σώματος. Η αναπνοή ενεργοποιεί επίσης τις κυτταρικές λειτουργίες, αυξάνει τη μιτοχονδριακή δραστηριότητα στα κύτταρα που αυξάνει την απόδοση και συμβάλλει στην παραγωγή ορμονών ορμόνης σεροτονίνης και ντοπαμίνης και του μορίου τρυπταμίνης DMT, μεταξύ πολλών άλλων βιολογικών και φυσιολογικών αλλαγών, και όλα προς το καλύτερο.

DMT; Ναι, το άκουσες σωστά. Κάνετε κάποια αναπνοή σωστά και παράγετε DMT, το αλκοολικό μόριο, το φάρμακο που φαίνεται να θέλουν όλοι αυτές τις μέρες. Ανεξάρτητα από τη ρωγμή της κοκαΐνης ή του οξέος ή του ayahuasca: μπορείτε να ξεκουραστείτε. Πετάξτε, αγαπημένοι. Εθιστείτε στην αναπνοή. Αφήστε την αναπνοή να είναι η λύση σας.

Ναι, ο καθένας ξέρει πού μπορώ να κερδίσω ένα aci - ω, ποτέ.

* Εισπνοές.

Τέσσερις. Επεξεργαστείτε τον πόνο και την αποτοξίνωση

Υπάρχει ένας ολόκληρος αριθμός σατανικών τοξινών στον κόσμο, και τα συκώτια των περισσότερων ανθρώπων αποτοξινώνουν συνεχώς συσσωρεύσεις από το περιβάλλον, τρόφιμα, προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης δέρματος, οικιακά προϊόντα και πολλές άλλες πηγές. Οι τοξίνες συσσωρεύονται επίσης στο σύστημα σώματος-μυαλού όταν διατηρούνται αρνητικά συναισθήματα για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Η απελπισία, το άγχος, τα αυτοκτονικά συναισθήματα, η θλίψη και οποιοδήποτε άλλο συναισθηματικό συναίσθημα (wheee, fun!) - αν δεν υποβληθεί σε επεξεργασία, κολλήσει στο σώμα-μυαλό συγκρότημα όπως τα επίμονα, ενοχλητικά παράσιτα και μπορεί να φράξει την ελεύθερη ροή ενέργειας μέσω των μεσημβρινών, συμβάλλει στην κακή υγεία και παγιδεύεται σε βρόχους συγκινήσεων χαμηλού κύκλου, που διατηρούνται . Τα συναισθήματα συνεπάγονται φυσιολογικές αλλαγές σε ολόκληρο το σύστημα και ανεξάρτητα από το αν είναι αρνητικά ή θετικά συναισθήματα, επηρεάζουν έντονα το σώμα.

Η συνειδητή αναπνοή και οι συγκεκριμένες τεχνικές αναπνοής βοηθούν στην ανάδευση και στη συνέχεια απελευθερώνουν στάσιμη ενέργεια μέσω της εκπνοής. Μπορεί να χρειαστούν πολλοί, πολλοί κύκλοι για να απελευθερωθεί πλήρως ο πόνος και η συναισθηματική στασιμότητα, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να τους αφήσουν να συσσωρευτούν στο σύστημά τους για μήνες, χρόνια και δεκαετίες.

Η εκπνοή απελευθερώνει αυτό που είναι στάσιμο

Όχι μόνο μπορείτε να εκκρίνετε παλιά στάσιμα συναισθήματα κατά την εκπνοή, αλλά και απόβλητα προϊόντα όπως αέρια απόβλητα που είναι υποπροϊόν του μεταβολισμού. Το λεμφικό σύστημα, όταν φορτίζεται με οξυγόνο, λειτουργεί καλύτερα και αποτοξινώνεται μέσω λεμφικών υγρών. Η αναπνοή διεγείρει επίσης τα πεπτικά όργανα και ένα πεπτικό σύστημα που λειτουργεί καλύτερα είναι ο πυρήνας της υγείας του σώματος. Το οξυγόνο βοηθά επίσης το σώμα σας να απορροφά θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες πιο αποτελεσματικά, και έχοντας αυτούς τους πόρους βοηθά το σώμα να αποτοξινώσει. Η συνειδητή αναπνοή μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα λευκά αιμοσφαίρια, τα οποία μπορούν να επιταχύνουν την απελευθέρωση απορριμμάτων.

Η αποτοξίνωση των φυσικών και συναισθηματικών τοξινών είναι μια ολόκληρη δημοσίευση στο blog, μια ζωτική πρακτική και πολλή δουλειά, αλλά αρκεί να πούμε ότι η συνειδητή αναπνοή είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους αποτοξίνωσης. Εάν ξεκινήσετε μια πρακτική αναπνοής, μπορεί να βρείτε παλιά συναισθήματα να ανεβαίνουν στην επιφάνεια για επεξεργασία. Μην ανησυχείτε αν βρεθείτε να έχετε την απελευθέρωση με δάκρυα

Η αποτοξίνωση της αναπνοής είναι επίσης δωρεάν. Γεια, οποιοσδήποτε ξέρει πού μπορώ να αγοράσω κάποια έμπλαστρα DMSO και γλουταθειόνης και καστορέλαιο και χλωριούχο μαγνήσιο και - ω, δεν έχει νόημα.

* Εισπνοές.

Πέντε. Έμπνευση από τη μούσα σας

Εισπνοή: καλλιτεχνικά, συνδέεστε τώρα με τη Muse σας. Εκπνεύστε: τώρα δημιουργήστε. Όχι, όχι, όχι έτσι!

Ωχ, απλά αστειεύομαι.

Η μούσα σου είναι αναπνοή; Ναί. Γι 'αυτό η «αναπνοή» ονομάζεται «έμπνευση». Έτσι, όποιος και αν είναι ο δημιουργικός στόχος ή η πρόθεσή σας: θέλετε να χτίσετε μια επιχείρηση, να κάνετε μια καλύτερη ζωή, να γράψετε ένα ποίημα, να δημιουργήσετε κάτι πρωτότυπο, να δημιουργήσετε ένα μυθιστόρημα, να συνθέσετε μια συμφωνία, να βρείτε μια οργάνωση, να βάψετε κάτι δροσερό, να διορθώσετε τον πλανήτη, δημιουργήστε τον κυρίαρχο εαυτό σας, δημιουργήστε κάποιο κακό κώδικα - οποιαδήποτε δημιουργική προσπάθεια - θα ενισχυθεί από την άμεση και συνειδητή σύνδεσή σας με τη μούσα της αναπνοής.

Η ετυμολογία της λέξης έμπνευσης αποκαλύπτει. Σημαίνει την «άμεση επιρροή του Θεού ή ενός θεού» από το Old French inspiracion «εισπνοή, αναπνοή. έμπνευση." Επίσης από τα λατινικά inspirare που σημαίνει « χτυπήστε , αναπνέετε» και «εμπνεύστε, ενθουσιάστε, φλεγμονή».

Εμπνεύστε την αληθινή μούσα

Το να αναπνέεις συνειδητά είναι να εμπνέεις την αληθινή μούσα: το σώμα της αναπνοής σου, την ψυχή της ζωής, το πνεύμα που έχει γνώση της Δημιουργίας. Αυτό το πνεύμα σημαίνει την ουσία που χωρίζει ένα ζωντανό σώμα από ένα πτώμα και υπονοεί την αίσθηση και τη συνείδηση. Πηγή απευθείας από την πηγή, και όταν το κάνετε αυτό και στη συνέχεια δημιουργήσετε μια νέα πηγή, αυτό που δημιουργείτε θα είναι εμπνευσμένο, ζωτικό και σχετικό. Η αναπνοή είναι πνεύμα που είναι νοημοσύνη: είναι η ίδια η πηγή της νοημοσύνης. Αναπνεύστε λοιπόν συνειδητά και γίνετε πιο έξυπνοι.

Συνδεθείτε με το διασυνδεδεμένο μέσο προέλευσης. Συνδεθείτε με την πρώτη πηγή. Η αναπνοή είναι αέρας και ο αέρας είναι το ολογραφικό «πεδίο» όπου βρίσκονται οι ιδέες, σε υψηλότερες και χαμηλότερες συχνότητες. Οι υψηλότερες συχνότητες είναι προσβάσιμες με καθαρή αναπνοή. Πολλές διαφορετικές συχνότητες είναι «στον αέρα» - οι χαμηλές συχνότητες του μίσους, του ανταγωνισμού, του φόβου και της επιβίωσης, ή υψηλότερα κανάλια αγάπης, συνειδητοποίησης και αρμονίας. Εισπνεύστε για να συντονιστείτε στο κανάλι της αναπνοής.

Το κανάλι της αναπνοής είναι ο μόνος σταθμός που μεταδίδει την πλήρη αλήθεια. Τα υπόλοιπα είναι απλά παράγωγα.

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΗΣ. Γίνετε πρωτότυποι. Κάθε ανάσα. Η αναπνοή δημιουργεί ιδέες, γι 'αυτό προέρχεται από την αναπνοή. Εισπνεύστε τη μούσα σας όσο συχνά την ζητάτε. Ή αυτόν.

Και ετοιμαστείτε, γιατί οι δημιουργίες σας θα έχουν σημασία.

Εξι. Έξοδος από την παγίδα μυαλού: να είστε Παρουσία

Παρουσιάζει? Σας αρέσουν τα δώρα; Λοιπον ναι. Διότι αν ζείτε ΤΩΡΑ, έχετε κερδίσει το παιχνίδι. (Ο Γουόν γράφεται τώρα προς τα πίσω). Η αναπνοή είναι ο τρόπος να επιστρέψουμε στο παρόν. είναι η γέφυρα για τη μόνη στιγμή που έχει οποιαδήποτε δύναμη.

Το μυαλό θα είναι το αντικείμενο πολλών κειμένων σε αυτόν τον ιστότοπο. Είναι ένα περίπλοκο και θαυμάσιο όργανο, και επικίνδυνο. Το μυαλό έχει πτυχές χαμηλού μυαλού και πτυχές μυαλού. Η πλειοψηφία των ανθρώπων στον πλανήτη εμπλέκεται καθημερινά σε δραστηριότητες χαμηλού μυαλού, οι οποίες περιλαμβάνουν βασικές δράσεις επιβίωσης και ανταγωνισμού, επαναλαμβανόμενες ανεπιθύμητες σκέψεις, φόβους, αρνητικότητα, κόλαση, βάσανα, χάλια, ζηλοτυπίες, μίσος, διάσπαρτα και ένα εκατομμύριο άλλα περισπασμούς και αντιδράσεις ενός νου στο μπουντρούμι της αναταραχής και της ταλαιπωρίας.

Πρόσφατα είδα κάποιον να δημοσιεύει στο twitter: «Δεν μπορώ να ξεφύγω από το μυαλό μου. Δεν υπάρχει έξοδος. " Η έξοδος, φίλε μου, είναι η ανάσα. Ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους στον πλανήτη, ο Τζέιμς Μάου, γράφει: «Αν δεν είσαι στην αναπνοή σου, είσαι στο μυαλό σου» και αλλού, «Εδώ στην αναπνοή. Κάθε ανάσα. Κανένα μυαλό να διαθλάξει την πραγματικότητα. " Το καθήκον του Διαφωτισμού ή του να γίνεις πραγματικός ή να γίνεις κυρίαρχος, είναι να χρησιμοποιήσεις το Υψηλό Νου όταν είναι ώρα για ψυχική δραστηριότητα, αλλά διαφορετικά να υπάρχει στη σιωπή του νου, ώστε να αντιλαμβάνεσαι χωρίς τα φιλτραριστικά του αποτελέσματα. Αλλά το χαμηλό μυαλό; Όχι, δεν είναι απαραίτητο να εμπλακείς μέσα σε αυτό - και όμως εκεί είναι που ζουν σχεδόν όλοι, όλη την ώρα! Αυτό είναι το ισοδύναμο της ζωής στην κόλαση. Ουγκγκ. Το μισούμε εδώ! Φύγε μας! Είναι η συλλογική χορωδιακή χορωδία όλης της ανθρωπότητας.

Σιωπή του μυαλού; Οτιδήποτε.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η σιωπή του νου είναι αδύνατη με βάση το σημείο προετοιμασίας τους. Πείτε στο μέσο άτομο να καθίσει εκεί και να διαλογιστεί και να μην σκεφτεί για μια ώρα, και αφού γελάσουν ή σας ορκιστούν ή καταραστούν δαιμόνιες τις επόμενες επτά γενιές του απογόνου σας, θα προσπαθήσουν. Αλλά το μυαλό τους θα χαλάσει και θα ασχοληθεί με ατελείωτες σκέψεις: γάτες, μια επαίσχυντη στιγμή, το κινεζικό διαδικτυακό τείχος προστασίας, πρέπει να πάτε στο μπάνιο, να γερνάτε, το αλφάβητο, τις πολιτικές επαναστάσεις, την Ιταλία, μην ξεχάσετε να πάρετε χαρτί υγείας Γαμώτο γιατί δεν είπες κάτι ως απάντηση σε αυτήν την προσβολή, ουράνιο τόξο, εμπορία ανθρώπων, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μολύβια θα πρέπει να είναι πιο έντονα, καρκίνος, η επανάσταση της αγάπης, μπικίνι, βυζιά, γιατί το κοστούμι των μπαστούνι είναι πραγματικά μόνο καρδιές σε μεταμφίεση , κλπ κ.λπ.

Μόλις παρατηρήσετε την αναπνοή σας, βγείτε από τον ατελείωτο λαβύρινθο των ατελείωτων σκέψεων. Μόλις παρατηρήσετε την αναπνοή σας και την γλιστρήσετε συνειδητά, βγείτε από τον κόσμο του νου και υπάρχει στον κόσμο του κυρίαρχου, της ψυχής, της αιώνιας γης, του μύθου, της παρουσίας, του παρόντος, της ροής της συνείδησης στο παρόν. Βγαίνετε από το νου και τους μηχανισμούς του. Αν απλά για μια σύντομη, σύντομη στιγμή στο αιώνιο παρόν και στον μυθικό κόσμο της δημιουργίας.

Ω, γέφυρα αναπνοής. Μας αρέσεις. Βγες από την κόλαση. Πάρε μας σπίτι.

Επτά. Λέξη.

Γνωρίζουμε λοιπόν ότι χωρίς αναπνοή, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Η αναπνοή πλένει πάνω από τον λάρυγγα και με τον χειρισμό της γλώσσας, δημιουργεί ήχο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μιλούν. Μερικοί άνθρωποι μιλούν φρικαλεότητες. Τι γίνεται όμως αν μπορούσατε, όπως περιγράφεται παραπάνω, να εισπνεύσετε για να συνδεθείτε με τη μούσα σας και να εκπνεύσετε κάτι - εμπνευσμένο; Θα ήταν το Word σας ισχυρό, ισχυρό, τέλειο; Θα θέλατε κάτι - σημαντικό να πείτε; Θα ήταν ο ήχος σας πιο κοντά στην αλήθεια;

Η συνειδητή αναπνοή θα σας φέρει πιο κοντά στην πηγή και πιο κοντά στην αλήθεια, και η δύναμη του λόγου σας θα αυξηθεί.

Λέξη.

"Και στην αρχή ήταν ο Λόγος."

Το έτος της αναπνοής

Λαμβάνω μια εκτελεστική απόφαση και το δηλώνω αυτό το Έτος της Αναπνοής. Ναι, ναι, ξέρω, είναι πιθανώς η κινεζική χρονιά της moo cow ή του χάμστερ ή του κοτόπουλου. Όχι, πήγα: ο σκύλος.

Εντάξει, τότε μπορεί να είναι το Έτος του Σκύλου που Αναπνέει. Και αν αντιστρέψετε τα γράμματα του σκύλου, είναι το Έτος του Θεού που Αναπνέει: εσείς. Αναπνέετε τον Θεό, όταν αναπνέετε. Εάν δεν πιστεύετε στο θεό ή χρησιμοποιείτε άλλες λέξεις για να περιγράψετε κάποια «δημιουργική νοημοσύνη», αναπνέετε πηγή, προέλευση, αρμονία, έμπνευση, μαγεία. Αναπνέεις ζωντανή. Γίνεσαι ζωντανός.

Παντρευτείτε την αναπνοή

Φέτος έχω μόνο ένα ψήφισμα και σχέδιο: να αναπνέω συνειδητά . Η ατζέντα μου είναι ανάσα. Φέτος, παντρεύομαι την ανάσα.

Εάν κάποιος άλλος θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το πείραμα, παρακαλώ σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας ότι θα δεσμευτείτε να ασκήσετε συνειδητή αναπνοή. Αν το κάνουμε αυτό, η χρονιά θα μας εκπλήξει - ίσως με απαράμιλλη ομορφιά, ίσως με κοσμικά αστεία, ίσως με άλλους τρόπους. Θα ήθελα πολύ να μάθω για την απόφασή σας να το κάνετε, και αν θέλετε, τις εμπειρίες σας με την πρακτική και το έτος.

Δεν προσπαθώ να προτείνω ότι τα προβλήματα θα εξαφανιστούν. Χα χα χα χα χα (ήχοι μανιακού γέλιου και ύστερα ύποπτη έκρηξη). Όχι, δεν θα το κάνουν, αλλά η αρμονία θα αυξηθεί στη ζωή σας και τα αντικείμενα της παλιάς ζωής σας θα αρχίσουν να γλιστρούν επειδή συντονίζεστε σε μια νέα πραγματικότητα: αυτή που ευθυγραμμίζεται με τον κόσμο της αναπνοής, της ψυχής, της ζωής, ζωτικότητα.

Η αναπνοή είναι ζωή, ψυχή, μούσα, δημιουργός.

Γαμήσου την αναπνοή, βόλτα την αναπνοή, παντρεύεσαι την αναπνοή, κάνε την αναπνοή, ξόρκι την αναπνοή, ενορχηστρώστε την αναπνοή, παίξτε με την αναπνοή, ξανακάνετε την αναπνοή, ελέγξτε την αναπνοή, συνθέστε την αναπνοή.

Η ανάσα είναι ο καλύτερος φίλος σου, ο σύντροφός σου, η ψυχή σου.

Μια τεχνική αναπνοής

Θα κάνω μια άλλη ανάρτηση για διαφορετικές τεχνικές αναπνοής. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο εάν χρησιμοποιείτε τη διάκριση, υπάρχουν πολλά που περιγράφονται. Αλλά δεν είναι σωστό να τερματίσω αυτό το άρθρο χωρίς τουλάχιστον μία τεχνική, γι 'αυτό μοιράζομαι το αγαπημένο μου. Υπάρχουν πολλά που κάνω, όλα υπέροχα. αυτό είναι χρυσό.

Επίπεδο αναπνοής: Επίπεδα αναπνοής

Αυτή η τεχνική έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές και παραδόσεις. Ο Τζέιμς από το Wingmakers το αποκαλεί Quantum Pause. Το Navy Seals χρησιμοποιεί αυτή τη συγκεκριμένη τεχνική και το ονομάζει Box Breathing. Ονομάζεται συνήθως τετραγωνική αναπνοή, και στις ανατολικές παραδόσεις μπορεί να ονομαστεί Samavritti Ratio (samavritt σημαίνει ίση κίνηση).

Ό, τι και να το ονομάσετε, είναι μια ισχυρή τεχνική, εν μέρει επειδή αναγκάζει απαλά το πρόγραμμα τετραγωνικών πινάκων να ανοίξει σε τροποποίηση εφαρμόζοντας αναπνοή απευθείας στη μήτρα του κουτιού, εξουδετερώνοντας έτσι την ισχύ που έχει το πρόγραμμα 01 Polarity εσύ. Εάν αυτό δεν έχει νόημα, αγνοήστε το. Μπορεί να μην έχει νόημα μέχρι να χρησιμοποιήσετε την τεχνική για κάποιο χρονικό διάστημα. Στην ουσία, εγχέει το τεχνητό με το φυσικό και εμποτίζει το άπειρο στο πεπερασμένο, και σε αυτήν τη διαδικασία, ευθυγράμμιση, εξουδετέρωση, ένωση και υπέρβαση.

Το ονομάζω Level Breath (ή Breath Levels), εν μέρει επειδή η λέξη Level είναι ένα palindrome και διαβάζει το ίδιο προς τα πίσω ή προς τα εμπρός, που αντιστοιχεί στους κωδικούς εξισορρόπησης αυτής της τεχνικής. Επίσης, λόγω της ικανότητας της τεχνικής τόσο σε επίπεδο όσο και σε ισορροπία, και να είναι η διαμορφωμένη πόρτα σε άλλα επίπεδα πραγματικότητας. Ummm, επίσης επειδή υπάρχει ένα ξωτικό ή ξωτικά μέσα του, και τα ξωτικά είναι άτακτοι κωδικοποιητές, επίπεδα αγάπης, και ειλικρινά αυτό αρκεί για αυτό το μυστήριο αυτή τη στιγμή.

Εδώ είναι πώς πηγαίνει. Όπως πάντα με τις τεχνικές αναπνοής, είναι καλύτερο εάν η σπονδυλική σας στήλη είναι ευθεία σε καλή στάση. Εάν δεν μπορείτε να καθίσετε σε στάση με σταυροπόδι, μπορείτε επίσης να είστε σε μια καρέκλα ή καναπέ, αρκεί να κάθεστε όρθιοι, χωρίς να σκύβετε.

1. Εισπνεύστε το πλήθος 4 (ή οποιοδήποτε άλλο πλήθος, αλλά κάντε το πλήθος το ίδιο με κάθε τμήμα)

2. Κρατήστε πατημένο το πλήθος 4

3. Εκπνεύστε για τον αριθμό 4

4. Περιμένετε για το πλήθος των 4

5. Επαναλάβετε αρκετές φορές

Επαναλάβετε αυτόν τον επίπεδο κύκλου αναπνοής (1-4) αρκετές φορές και μετά επιστρέψτε στην κανονική αναπνοή. Αφού αναπνέετε κανονικά για λίγο, επαναλάβετε τον κύκλο αναπνοής επιπέδου, ξανά πολλές φορές. Κατά τη διάρκεια της κανονικής φάσης αναπνοής, μπορείτε να επιλέξετε να εκτελέσετε μια σειρά διαφορετικών εργασιών. Θα μπορούσες

α) ξεκουραστείτε στην ηρεμία (χαχαχα)

β) χρησιμοποιήστε τις αρετές της καρδιάς και εφαρμόστε τις σε οποιαδήποτε σκέψη ή συναίσθημα που προκύπτει,

γ) χρησιμοποιήστε το μυαλό για να εστιάσετε στην υψηλή φαντασία

δ) ενεργοποιήστε την καρδιά με εκτίμηση εστιάζοντας στην καρδιά σας και αναπνέοντας εκεί, και προβάλλοντας φροντίδα, ευγνωμοσύνη, εκτίμηση και συμπόνια σε μια κατάσταση, άτομο, ομάδα, εαυτό ή μέρος.

ε) μπαλαντέρ: επιλέγετε.

Ολόκληρος ο κύκλος θα ήταν κάτι σαν: 1) κύκλος αναπνοής επιπέδου (επαναλαμβανόμενος αρκετές φορές), κανονική αναπνοή, 2) κύκλος αναπνοής επιπέδων, φυσιολογική αναπνοή, 3) κύκλος αναπνοής επιπέδου, κανονική αναπνοή και μπορείτε να συνεχίσετε ακόμη περισσότερο. Κάντε αυτό το πρωί και το βράδυ και ελπίζουμε για άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό είναι το βασικό γυμνό κόκαλο αυτής της τεχνικής, αλλά μερικές φορές ένας σκελετός είναι καλός, τότε μπορείτε να επιλέξετε τα ρούχα.

Θα δημοσιεύσω ένα άλλο άρθρο σχετικά με την αναπνοή με περαιτέρω τεχνικές αναπνοής όταν το To Do Hydra στη ζωή μου είναι καλύτερα υπό έλεγχο.

Πηγές

https://www.livescience.com/22616-respiratory-system.html

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1113/expphysiol.2008.042424/full

https://en.wikipedia.org/wiki/Breathing

http://www.yogaanatomy.org/wp-content/uploads/2011/10/Anatomy-of-Breath2.pdf

http://www.physiology.org/doi/full/10.1152/advan.00030.2015

http://www.aolresearch.org/pdf/ArtOfLiving.02032014.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου