Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

" 91 γιγάντιες ανεμογεννήτριες απειλούν να αλλοιώσουν τη φυσιογνωμία της Εύβοιας " (Β.Αποστόλου)

 


5 σχόλια:

  1. Εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας είναι ο ήλιος και ο αέρας...υπέρμαχος , σαν υπουργός , των ανεμογεννητριών ;
    Τέτοια πολιτική "όπου βαρούν τα τούμπανα" δεν ξανακάνουν κυβέρνηση τον Αλέξη.

    Αυτά από έναν ανένταχτο αριστερό που σας ψήφισε ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πολιτική στάση του κου Αποστόλου θα μπορούσε να καταγραφεί και στο λεξικό του κου Μπαμπινιώτη ως παράδειγμα στην ερμηνεία της "πολιτικής αλητείας". Καιροσκόπος και ανάλγητος ο κος Αποστόλου, (χάρισμά του απο εμένα το κύριος μιάς και δεν το δικαιούται με κανένα τρόπο) όταν ήρθε στην Άμφισσα , με περίσσιο ύφος και κάθε τρόπο υποστήριξε το αίσχος των αιολικών πάρκων στην περιοχή του Ελικώνα ακόμα και μέσα στο Δελφικό Τοπίο. Όσοι ήταν παρόντες τουλάχιστον δεν δικαιούνται να μην έχουν καταλάβει. Και αυτός και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει υποδειγματικά να πάνε στο σπίτι τους με το ανάλογο ιστορικό στίγμα μίας ακόμα παράταξης πολιτικών απατεώνων όπως αυτή του κου Καρατζαφέρη και του κου Κουβέλη. Και εάν οι όποιες υγιείς δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να παραμείνουν στον πολιτικό στίβο, να ξεκινήσουν πρώτα απ' όλα απο ένα ειλικρινές συγνώμη και μία αναλυτική κριτική του άθλιου έργου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , τόσο αναλυτικά ώστε να γίνει ξεκάθαρο το τι θα κάνουν αυτοί αν ξανάρθουν στην εξουσία για κάθε πτυχή όπως τα αιολικά πάρκα. Αλλιώς όλοι σπίτι τους. Ο κος Αποστόλου ξεπερνά προσωπικά κάθε προηγούμενο πολιτικού θράσους και αλητείας με αυτές του τις δηλώσεις για τα πάρκα της Εύβοιας για όσους ήταν αυτόπτες μάρτυρες της συμπεριφοράς τους στην Άμφισσα και όποια παράταξη περιθάλπει τέτοια άτομα, δεν αξίζει τίποτε περισσότερο απο την περιφρόνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συριζα θα λετε και θα κλαιτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπς είπε κάποιος σοφός δεν φταίνε μόνο αυτοί που εκλέχτηκαν για να μας κάνουν τη ζωή κόλαση, αλλά κυρίως αυτοί που τους εξελεξαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή