Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID_19

 


1 σχόλιο:

  1. Η θωράκιση των σχολείων, μαθητών, εκπαιδευτικών κα Αμαλία μου δεν γίνεται με τηλεδιασκέψεις ενημέρωσης, ούτε με τη μία μάσκα σεντόνι, το παγουρίνο δείγμα και τα δυο μπουκαλάκια αντισηπτικό για κάθε τάξη που έστειλε η κυβέρνησή σας..
    Γίνεται με λίγους μαθητές στην κάθε τάξη, με προσλήψεις δασκάλων για το χωρισμό των τμημάτων και την κάλυψη των κενών, με μόνιμες καθαρίστριες, με υγειονομικές επιτροπές στα σχολεία, με συνεχόμενη θερμομέτρηση και τέστ, με λίγα παιδιά στα λεωφορεία που τα μεταφέρουν, με καινούργιες σχολικές αίθουσες, με ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας= προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών, με επαρκή κρεβάτια εντατικής θεραπείας και βέβαια με την επιλογή της κυβέρνησής σας να δώσει λεφτά για την παιδεία και την υγεία και όχι για το κανάλι της Σίας, τα αεροπλανάκια, τους φράχτες κλπ. Αλήθεια τους εξαίρετους δημόσιους γιατρούς που τώρα επαινείτε και που λίγους μήνες πριν χειροκροτούσατε δεν είναι οι ίδιοι που πριν την πανδημία τους λέγατε τεμπέληδες που έπρεπε να σας αδειάσουν την γωνιά (Άδωνης);
    Τέλος, μην ανεβάζετε τις δράσεις σας, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ... γιατί τις κρίσεις στελεχών τις περάσατε(???) ήδη ως "άριστη" για τα προσόντα σας από το υπουργείο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή