Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Μερικά 24ωρα πριν την εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής..



"" Μερικά 24ωρα πριν την εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής και το αισιόδοξο μήνυμα είναι η ενεργοποίηση χιλιάδων ανθρώπων.... που με κάθε τρόπο παίρνουν ξεκάθαρη θέση για τον εγκληματικό χαρακτήρα αυτής της οργάνωσης. Επιτρέψτε μου να ξεχωρίσω 2 τέτοιες περιπτώσεις, 2 φίλων, που θεωρώ ό,τι έχουν έναν επιπλέον  συμβολισμό. 

Η μια του ιερέα Ιωάννη Βάθη  και η άλλη του αστυνομικού Δρόσου Παρασκευά.""


1 σχόλιο:

  1. Φυσικά και δεν είναι αθώοι, όπως δεν είναι και αυτοί ή όλοι εμείς που τόσα χρόνια αφήσαμε να δημιουργηθεί αυτό το έκτρωμα, πολιτικοί (οι πρώτοι που ευθύνονται), αστυνομικοί (πλάι πλάι σε Αθήνα και Πάτρα έκαναν τη "βρώμικη δουλειά" αντί αυτών), πολίτες που ξεχάσαμε να έχουμε αντανακλαστικά σε τέτοιες καταστάσεις, δικαστικοί που είχαν "μάτια ερμητικά κλειστά"... έπρεπε να χαθεί ανθρώπινη ζωή για να ξυπνήσουμε...!
    Άρα ας αναλογιστούμε και το δικό μας μερίδιο ευθύνης χωρίς να σημαίνει ότι απαλλάσσονται οι Χρυσαυγήτες των ευθυνών τους. Είναι καλή στιγμή για αυτοκριτική διότι στο τέλος, μπορεί να κερδηθεί μια "μάχη" σήμερα αλλά, αν συνεχίσουμε έτσι θα χάσουμε τον "πόλεμο"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή