Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Ώρες αγιασμών την Δευτέρα στα σχολεία της περιοχής...

 

 

φωτο από το Δημοτικό της Κίρρας


ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ
Ενημερώνουμε τους γονείς, κηδεμόνες και μαθητές - μαθήτριες ότι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινάει επίσημα το σχολικό έτος για τους μαθητές όλων των βαθμίδων. Συγκεκριμένα για το Γενικό Λύκειο Ιτέας, το πρόγραμμα θα είναι το εξής:
 
09:30 Προσέλευση των μαθητών της Α’ τάξης με μάσκα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του σχολείου. Αυτό ισχύει και για το προαύλιο όταν υπάρχει συνωστισμός, καθώς και για κάθε γονέα- κηδεμόνα που επιθυμεί να προσέλθει στο σχολείο για διεκπεραίωση κάποιας εργασίας.
 
10:00 Προσέλευση των μαθητών της Β’ τάξης με μάσκα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του σχολείου. Αυτό ισχύει και για το προαύλιο όταν υπάρχει συνωστισμός, καθώς και για κάθε γονέα- κηδεμόνα που επιθυμεί να προσέλθει στο σχολείο για διεκπεραίωση κάποιας εργασίας
 
10:30 Προσέλευση των μαθητών της Γ’ τάξης με μάσκα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του σχολείου. Αυτό ισχύει και για το προαύλιο όταν υπάρχει συνωστισμός, καθώς και για κάθε γονέα- κηδεμόνα που επιθυμεί να προσέλθει στο σχολείο για διεκπεραίωση κάποιας εργασίας.
 
Μετά την προσέλευση των μαθητών της κάθε τάξης, θα γίνει 
1) Διανομή βιβλίων και μασκών. Οι μαθητές θα πρέπει να έρθουν με τσάντες προκειμένου να προμηθευτούν τα βιβλία τους
.2) Ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου κατά το σχολικό έτος 2020-21 και για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να τηρούνται για την αποφυγή μετάδοσης του ιού Covid-19.
 3) Ενημέρωση για το ωρολόγιο πρόγραμμα που θα ισχύσει από Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου
 
11:30 Αγιασμός
Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά, με δύναμη και υγεία!



ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΣΦΙΝΑΣ
 
Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11.00 π.μ. χωρίς την παρουσία γονέων στον προαύλιο χώρο, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ και του ΕΟΔΥ. Οι μαθητές προσέλθουν στις 10:45 φορώντας μάσκα. Στη συνέχεια θα εισέλθουν στις αίθουσες για μια σύντομη γνωριμία με την δασκάλα ή το δάσκαλό τους, θα παραμείνουν στις τάξεις τους για 20-25 λεπτά και θα αποχωρήσουν στις 11:45.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά να έχουμε, με υγεία, ασφάλεια, δύναμη και αισιοδοξία!!!
 
 
Γυμνάσιο Ιτέας:
 

 3o Δημοτικό Ιτέας

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της νέας Σχολικής χρονιάς 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/09/2020 στις 11:00 π.μ 
.
 Οι μαθητές των Δ΄,Ε΄ & ΣΤ΄ τάξεων, φορώντας τις μάσκες τους, μπορούν να προσέρχονται από τις 10:30 π.μ       
 Οι μαθητές των Α΄,Β΄ & Γ΄ τάξεων, φορώντας τις μάσκες τους, μπορούν να προσέρχονται από τις 10:45 π.μ                                                                                
 
   Kαλή , ασφαλής και δημιουργική σχολική χρονιά!
 
 
3ο Νηπιαγωγείο Ιτέας :
 
 ώρα 11:30  τα προνήπια
και 10:00 τα νήπια


 
 

1 σχόλιο: