Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Η Ρητορική του Πολέμου είναι εδώ!

Μουδιασμένοι ενώ κραδαίνουν την σπάθα…

Υπάρχει κάτι πάρα πολύ σοβαρό στις ενέργειες της Τουρκίας, το οποίο περνάει απαρατήρητο!
Η Τουρκία μέσω της ρητορικής της για:
  • τη Γαλάζια Πατρίδα, 
  • τη Δυτική Θράκη, 
  • το Τουρκο-Λιβυκό Μνημόνιο,
  • την ΑΟΖ της Κύπρου,
  • τα αίσχη με το Στρατιωτικό Προσωπικό με Πολιτική περιβολή δήθεν μεταναστών στον Έβρο,
  • την Τουρκοποίηση της Αγιά Σοφιάς,
  • το σπαθί του Ιμάμη και ό,τι αυτό σημαίνει,
ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ: Δεν πρόκειται για κάποιο ρητορικό παιχνίδισμα με σοφιστική διάθεση, γι’ αυτό και το τονίζω ξανά: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
Κάθε άποψη που υπερασπίζεται τα περί επέμβασης των ξένων ή αποδέχεται κάποιες διαπραγματεύσεις και μειωμένη επιρροή του Καστελόριζου και τα γνωστά που ακούγονται ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!
threatΥπάρχει μια δυσκολία κατανόησης του φαινομένου στη μουδιασμένη Πολιτική τάξη αλλά και στον ίδιο τον λαό, ο οποίος πλέον εθισμένος Μιθριδατικά στις τουρκικές προκλήσεις δεν κατανοεί ότι ο Πόλεμος πρακτικά είναι εν εξελίξει.
Σκοπός αυτού του ολομέτωπου πολέμου της Τουρκίας είναι η επιβολή συγκεκριμένων κατακτήσεων με απώτερο στόχο την αδρανοποίηση του Ελληνισμού  ΚΑΙ ως Κρατικού Μηχανισμού ΚΑΙ ως έθνους που φέρει τη μνήμη και τα δικαιώματα για τη Γη που καταλαμβάνει η Τουρκία.
Αυτό είναι ακόμη μία μεγάλη παρεξήγηση. Ο νέο – Οθωμανός Ερντογάν δεν στοχεύει τόσο στις πλούτο-παραγωγικές πηγές αλλά στην εξόντωση του Ελληνικού Κρατικού Μηχανισμού ως κέλυφος διατήρησης του ελληνισμού και των δικαιωμάτων αυτού.
Ο Ερντογάν γνωρίζει πως όσο η Ελλάδα είναι παρούσα η Οθωμανική πορεία της Τουρκίας είναι υπό απειλή, διότι το αφήγημα του περί ομογενοποίησης των τοπικών πληθυσμών υπό την Τουρκική γλώσσα και σημαία ΔΕ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ!
Έχουμε ένα τεράστιο και σοβαρό πρόβλημα διότι όσο περνάνε οι εβδομάδες τόσο πιο πολύ θα γίνεται κατανοητό ότι η Τουρκία δε συμμαζεύεται και ΟΥΤΕ ΚΑΝ εξευμενίζεται!
Δε θα κάνει πίσω σε οτιδήποτε πάρα μόνον όταν πετύχει καίρια νευραλγικά πλήγματα στο Ελληνικό Κράτος!
Δυστυχώς αυτό το τόσο ξεκάθαρο σχέδιο του Ερντογάν στην Ελλάδα ούτε καν συζητιέται. Δεν έχουμε να κάνουμε με κάποια κρισούλα, η οποία θα περάσει με την παρέμβαση των ξένων.
Είμαστε σε πόλεμο, ο οποίος θα εντείνεται καθημερινά μέχρι να σπάσει η ραχοκοκαλιά του Έθνους μέσω κρίσιμων πληγμάτων στην εθνική Κυριαρχία, όπως αυτή ορίζεται μέσω της ύπαρξης του Κράτους των Ελλήνων.
Ο κατευνασμός που τόσο βλακωδώς εφαρμόστηκε επί δεκαετίες ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΘΕΛΕΙ ΣΑΡΚΑ και όχι απλά τη μυρωδιά του αίματος.
Εδώ θα είμαστε και θα το παρακολουθούμε. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ και κάθε προσπάθεια αξιοπρεπούς (αν μπορεί αυτή η λέξη να χρησιμοποιηθεί εδώ που φτάσαμε με το ερευνητικό σκάφος να παραβιάζει τα πάντα…) θα καταπέσει.
menaceΓιατί, όμως, η Ελληνική Κυβέρνηση δεν ενημερώνει την Παγκόσμια Κοινότητα για τα ανιστόρητα και αισχρά ψεύδη που εκστομίζει ο Τούρκος Προέδρος και πάνω στα οποία στηρίζει μια συγκεκριμένη ρητορική, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (βλέπε Πακιστάν);
Γιατί δεν χτυπάνε κάθε σόφισμά του εν τη γενέσει;
Είναι δυνατόν να μιλάει για Γαλάζια Πατρίδα στους Έλληνες και να μένει αναπάντητο στα διεθνή Fora; 
Η Ελλάδα  πρέπει να προετοιμάζεται για πόλεμο σε όλα τα επίπεδα:
Επικοινωνιακά,
Στρατιωτικά,
Οικονομικά,
Διπλωματικά,
Διοικητικά και
σε επίπεδο Συμμαχιών.
Οποιαδήποτε ολιγωρία πλέον είναι αδικαιολόγητη και τα συνεχή τηλεφωνήματα στην Καγκελάριο δεν είναι η λύση στο πρόβλημα.
…και κάτι τελευταίο και επίσης σημαντικό σε μία τέτοια σύγκρουση: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΧΡΟΝΟ και οι ταχύτητες με τις οποίες αυτά πρέπει να εκτελεστούν είναι ιδιαίτερα υψηλές. 
Κάτι που δε συμβαίνει! 
Η Τουρκία σήκωσε τη σπάθα του πολέμου και εμείς κοιταζόμαστε ως προς το αν το εννοεί ή το κάνει για εσωτερική κατανάλωση!

«Ο δε πόλεμος... βίαιος διδάσκαλος.»
Θουκυδίδης, 460-394 π.Χ., Αθηναίος ιστορικός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου