Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Μνημείο εθνικής...αδιαφορίας ( συνεργάτη μας )




Λένε πως μια εικόνα είναι χίλια λόγια , όμως μπαίνω στον πειρασμό να αναρωτηθώ …..καλά δεν νοιάζεται κανείς γιαυτό το χάλι σε ένα σημείο που υποτίθεται πως ο δήμος Δελφών τιμά την εθνική αντίσταση;





Σκουπιδαριό και μιζέρια στο πίσω μέρος του μνημείου στην θέα κάθε περαστικού ή επισκέπτη που αναπαύεται για λίγο στα παγκάκια .

Λύσεις υπάρχουν πολλές :

Προτείνω μία : Να κατασκευασθεί τοίχος ( πετρόκτιστος) στο πίσω μέρος του μνημείου στα όρια του κοτετσοσυρματωμένου οικοπέδου και επί του τοίχου να τοποθετηθεί μαρμάρινη πλάκα με τα ονόματα όσων ντόπιων έχυσαν το αίμα τους για την απελευθέρωση της χώρας από τις κατοχικές δυνάμεις.

Τι λέει το τοπικό παράρτημα ΠΕΑΕΑ  ;

Έτσι τιμάτε την αντίσταση στην Ιτέα που υπήρξε “ανταρτομάνα”;

Για το κόστος της κατασκευής : ανοίξτε ένα λογαριασμό σε τράπεζα και αφήστε τον κόσμο να συμβάλλει από το υστέρημά του στο όλο εγχείρημα. 

Λύσεις υπάρχουν , θέληση όμως  ;





G.O






Υ.Γ
Μέχρι να γίνει μια μόνιμη κατασκευή , προτείνω να καλύψετε το κοτετσόσυρμα με πανί θερμοκηπίου.

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ διαχειριστή του καρτερία,καλησπέρα! Διαβάσαμε το άρθρο (συνεργάτη σας) και κατόπιν επιτόπιας έρευνας, διαπιστώσαμε ότι η πέριξ του αγάλματος της Εθνικής Αντίστασης διατηρείται καθαρός! Επιστηστε της προσοχής στο συνεργάτη σας, ότι ,πριν "υποδύεται" το δικαστή Ντρεντ, ας ελέγχει επακριβώς την εγκυρότητα των γραφομμενων του! Α.Βασιλοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έστιν δίκης οφθαλμός , ός τα πανθ΄ορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ματζουράνα στο κατώφλι, γάιδαρος στα κεραμίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή