Φούρνος με τρείς εστίες από την Δήλο πριν 2.500 χρόνια.
Πώς είναι δυνατόν οι πρόγονοί μας να είχαν φτάσει σε αυτά τα τεχνολογικά επίπεδα μαγειρικής πρίν 2 500 χρόνια και εμείς σαν απόγονοί τους να τρώμε ακόμη ωμό τον "Σανό" που μας ταίζουν οι Πολιτικοί μας;
Τι είναι αυτό άραγε που ανέκοψε αυτήν την εξελικτική πορεία του Πολιτισμού στην γειτονιά μας;
Πώς είναι δυνατόν οι πρόγονοί μας να είχαν φτάσει σε αυτά τα τεχνολογικά επίπεδα μαγειρικής πρίν 2 500 χρόνια και εμείς σαν απόγονοί τους να τρώμε ακόμη ωμό τον "Σανό" που μας ταίζουν οι Πολιτικοί μας;
Τι είναι αυτό άραγε που ανέκοψε αυτήν την εξελικτική πορεία του Πολιτισμού στην γειτονιά μας;
Κατά την άποψή μου ,ένας λόγος είναι εσκεμμένη (από τρίτους) αμορφωσιά των Ελλήνων που ξεκινάει από τις τάξεις του Δημοτικού. Άλλος λόγος: οι καθοδηγούμενες αποφάσεις των κυβερνήσεων δεκαετίες αν όχι αιώνες τώρα και ότι αυτό συνεπάγεται....
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ απάντηση στο παρακάτω δημοσίευμα με τους φοιτητές..συν ολική ελληνική πυτιά...και έδεσε η συνταγή!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή