Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Ανακοίνωση του Βουλευτή Ιωάννη Δ. Μπούγα για τις τουριστικές επιχειρήσεις της Φωκίδας


Pan Hotel , Δελφοί – Ενημερωμένες τιμές για το 2020
Άμφισσα, 07.05.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τουριστικές επιχειρήσεις της Φωκίδας, εξαιτίας της πανδημίας, συζητήθηκαν σε συνάντηση του Βουλευτή Φωκίδας Ιωάννη Δ. Μπούγα με τους εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Δελφών.
Για την επανεκκίνηση του Τουρισμού η Κυβέρνηση προετοιμάζει συγκροτημένο σχέδιο, βασικοί άξονες του οποίου είναι:
1. Υγειονομικός άξονας: Προετοιμάζονται, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πρωτόκολλα για τα ξενοδοχεία, τις μαρίνες, τα αεροπλάνα κ.λπ., τα οποία θα τεθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες σε διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους.
2. Οικονομικός άξονας: Προετοιμάζονται κοστολογημένα μέτρα από τα Υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης-Επενδύσεων και Εργασίας.
3. Διπλωματικός άξονας: Ομάδες εργασίας συνεργάζονται με συγκεκριμένες χώρες, για να μπορέσουμε να ανοίξουμε τα σύνορά μας το συντομότερο δυνατόν.
4. Προβολή της χώρας: Τις επόμενες εβδομάδες θα είναι έτοιμη μια νέα διαφημιστική καμπάνια.
5. Πέμπτος άξονας: Επαφές με τους tour operators και με τα διεθνή μέσα.
Κατά την εκπόνηση του σχεδίου, θα εξειδικευθούν οι ειδικότερες, τοπικής φύσεως παρεμβάσεις, που θα απαιτηθούν για τις τουριστικές επιχειρήσεις της Φωκίδας.
ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΜΠΟΥΓΑΣ
Βουλευτής Φωκίδας
Αν. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος

5 σχόλια:

  1. 6. Για τον Νομό Φωκίδας ξεχάστε τον Τουρισμό αν δεν αλλάξετε μυαλά. Όσο ανέχεστε Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες, βουλευτές και Κυβερνήσεις να σας αντιμετωπίζουν ως χωματερή και χαβούζα δραστηριοτήτων που αποκλείουν αυτόματα τον Τουρισμό μην βαυκαλίζεστε. Ή αλλάξτε στάση και αρπάξτε με την κάθε ευκαιρία όποιον σας αντιμετωπίζει σαν χωματερή μέχρι να σας σεβαστούν, ή αποδεχτείτε αυτό για το οποίο σας προορίζουν με τα έργα τους περιλαμβανομένου του Κου Μπούγα που απαντά για την Ελλάδα γενικά και πράττει για την Φωκίδα συγκεκριμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος περιμένει να σωθεί απ'τον Μπουγά, καλά να πάθει !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε αφήστε τον 👳 άνθρωπο μήπως φέτος το καλοκαίρι βρει καμιά άκρη και μας γεμίσει τα ξενοδοχεία του νόμου με γκρουπ με συμπτώματα covid και βγάλουν όλο το καλοκαίρι εδώ καραντίνα και σωθούμε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για τους εργαζόμενους που απολύσατε από τις τουριστικές επιχειρήσεις, και όχι μόνο, με αφορμή τον κορονοιό έχετε να πείτε κάτι κε Μπούγα; για τους απολυμένους , τους άνεργους, τους συνταξιούχους, αυτούς που κόψατε 40% το μισθό τους με τα μνημόνιά σας (και του ΣΥΡΙΖΑ εννοείται) και με αφορμή τον κορονοιό έχετε να πείτε κάτι;αυτοί θα πάνε διακοπές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι ποτε στηρηχθηκε η φωκια απο κρατικα κονδυλια για εργασια; ολα τα εσπα ή κονωφελη την φωκιδα φτωχο συγγενη την εχουν. στο νεο κοινωφελη που ερχεται ο δημος δελφων και η περιφερεια ζητησανε εκπαιδευτες σκυλων. γυρευε ποιους γνωστους τους θελουν να βολεψουν με 8μηνο ξυσιμο. γι αυτο αυτος ο τοπος δε θα παει μπροστα ποτε. ο τουρισμος ειναι στα χερια αμορφωτων, οι ιδιωτικες υγιεις επιχειρησεις 2 το πολυ 3 και προσλαμβαονυν μονο με βυσμα, οι κρατικες επιδοτησεις μεσω οαεδ κλπ για απασχοληση ανεργων ανυπαρκετες εδω στη φωκιδα. δυστυχως, τοσα χρονια η φωκιδα ειχε μαθει να τακτοποιειται με βουλευτες και υπουργους στα μεταλλεια και στα ψαρια. τωρα ηρθε κορεσμος και θα δουν τα αποτελεσματα. πολλοι αμορφωτοι και ρεμπεσκεδες με μονο προσον το βυσμα μπαινανε σε αυτες τις τοπικες επιχειρησεις και μενανε απ εξω υπερπροσοντουχα ατομα επειδη δεν ειχαν βυσμα βουλευτη κλπ. αξιοι της μοιρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή