Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Διεκδικώντας για τη Φωκίδα και τη Στερεά, από την ΕΝΠΕ και την Ευρωπαική Ενεργειακή Ένωση (video)


Τα ζητήματα της Φωκίδας και της Στερεάς θα προωθήσει μέσα από τις νέες θέσεις ευθύνης  που αναλαμβάνει,  ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Δούρος.

Ως μέλος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κατόπιν εκλογών και εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ στην Ευρωπαική Ενεργειακή Ένωση με πρόταση του Απόστολου Τζιτζικώστα, κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια της παράταξης του Απόστολου Γκλέτσου, με την οποία εξελέγη και να συνεργαστεί ευρύτερα, καταλαμβάνοντας θέσεις-κλειδιά , όπως τόνισε στον STAR FM.

2 σχόλια:

  1. Συγνώμη που δεν προλαβαίνω να δώ το βίντεο αλλά τι "διεκδίκησε" για την Στερεά απο την ΕΝΠΕ; Δεν πιστεύω να προσπαθούν να μας λανσάρουν ως επιτυχία και χάρη ότι σκοπεύουν να μας φορτώσουν και άλλα αιολικά; Ότι ο Μυτιληναίος θα φτιάξει και το εργοστάσιο λιθάνθρακα που έχει στα πλάνα του; Ότι θα φέρουν εδώ ότι δεν θέλει πια κανένας Ευρωπαίος στην χώρα του; Θα είναι απίστευτο να έχουμε φτάσει σε τόσο ελεεινό επίπεδο ώστε να μας παρουσιάζουν ως χάρη ότι μας έχουν πουλήσει κάτω απο το τραπέζι για να γίνουμε η χωματερή που θα φέρουν εδώ όλες τις δραστηριότητες σκουπίδια που δεν θέλει κανένας στον τόπο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως καταλάβατε είναι όλοι τους μια καλή και υπέροχη παρέα, που μαζί τα κανονίζουν , μαζί τα αποφασίζουν, μαζί τα υλοποιούν και μαζί μοιράζουν τους θώκους και τις επιτροπούλες.
    Αλλά ποιός την τρώει; Μα φυσικά εμείς την τρώμε!
    Σπανός,Γκλέτσος,Αναγνωστάκης, Μπατζελή : νομίζετε ότι διαφωνούν ή διαφέρουν;
    Είστε γελασμένοι. Στέλνουν τις ανακοινώσεις τους στα διαδίκτυα ότι τάχα μου είναι στην αποκεί πλευρά, κάνουν τις επερωτήσεις τους δήθεν ότι ξεσκεπάζουν ο ένας τον άλλο, αλλά όλοι τους δηλώνουν "για τη ΣΤΕΡΕΑ ρε γ...το" και στο τέλος ψηφίζουν και με τα δύο χέρια την πολιτική της ΝΔ.
    Και όπως είπε και ο "νεοσύλλεκτος" της παρέας : ότι θέλουνε ρωτάνε, ότι θέλουμε απαντάμε και όλοι μαζί τα ψηφίζουμε.
    Και σεις κορόιδα συνεχίζετε να τους ψηφίζετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή