Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΠΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΡΟΣ

Απόφαση του Προέδρου της ΕΝΠΕ Απόστολου Τζιτιζικώστα.


Σας ενημερώνουμε ότι, στη συνεδρίαση για την κατάρτιση της ενημερωτικής έκθεσης σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ενεργειακή Ένωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου 2020 στην έδρα της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδας, την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας θα εκπροσωπήσει ο κ. Χρήστος Δούρος, Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας – Μέλος Δ.Σ. ΕΝ.Π.Ε.

3 σχόλια:

  1. Θα είναι εκεί που ο πειθαρχημένος Νεοδημοκράτης θα παρουσιάσει ότι εμείς εδώ στην Στερεά Ελλάδα θα είμαστε τα κορόιδα που θα γεμίσουν τα βουνά τους αιολικά πάρκα; Είναι μήπως αυτός που πάει να δηλώσει πόσο χαρούμενοι είμαστε που θα καταδικάσουνε τον τόπο μας να μην δεί πουθενά ανάπτυξη που σχετίζεται με τουρισμό γιατί θα βάλουμε αιολικά που δεν προσφέρουν ούτε μία θέση εργασίας; Για το περιβάλλον μην πούμε, δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι απο ένα επίπεδο και κάτω για το τί σημαίνει ζημιά στο περιβάλλον και πόσο ζημιώνεται τελικά στην προσωπική του ζωή ο καθένας μας ξεχωριστά, αυτό θέλει να το λειτουργείς το ρημάδι, όχι σαν του βοδιού που φτάνει να στοκάρεις ένα τοίχο αλλά το βόδι είναι πάντα βόδι. Το να μας πουλάνε και σαν προτέρημα ότι θα πάει ο δικός μας να υπερηφανευτεί που άρχεται των κορόιδων που παίρνουν τα κοκαλάκια που τους πετάνε σαν δωρεές συλλόγων κλπ και σιωπούν στην καταδίκη των χωριών τους σε ερήμωση αυτό με ξεπερνά. Παρακαλώ δημοσιεύστε το σχόλιό μου για να δεί και κανένας απο μακριά ότι υπάρχει έστω και ένας που κατάγεται και πονά αυτό τον τόπο και δεν είναι του επιπέδου που εκφράζει ο Κος Δούρος, ο Κος Μπούγας ο Κος Μητσοτάκης η Κυβέρνησή του και όσοι τους υποστηρίζουν. Ότι και να σημαίνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού τα ψηφίζουν μαζί και στο περιφερειακό γιατί να μην τους εκπροσωπίσει και στα παραπάνω "σαλόνια"; Για την πατρίδα ρε γ...το !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή