Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Χρ. Μωραΐτης: ”Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την καρδιά τους”

Χρήστος Μωραΐτης
Ο κόουτς του Γ.Σ. Ιτέας Χρήστος Μωραΐτης, αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στις δύο ομάδες (διάβασε εδώ για το χθεσινό αγώνα) για την κίνησή τους να τιμήσουν στην αρχή του ντέρμπι τη μνήμη του Kobe Bryant, σημείωσε πως η ομάδα του πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, παρότι έκανε την μακράν χειρότερη εμφάνισή της τα τελευταία χρόνια όπως είπε χαρακτηριστικά.


Επίσης, σημείωσε πως αφού δεν έκανε φάουλ ο Μάκαρος στην τελευταία επίθεση, πίστευε πως η επιλογή θα ήταν καλή από τους παίκτες του, ενώ τέλος αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο της Ιτέας που ακολούθησε την ομάδα του στην Άμφισσα.
Συγχαρητήρια στα δυο σωματεία για την κίνηση να τιμήσουν στην αρχή τον Kobe Bryant. Έναν αθλητή που ποτέ δεν μιλήσαμε που ποτέ δεν βρεθήκαμε κάπου μαζί αλλά τον θρηνήσαμε σαν δικό μας άνθρωπο. Έναν αθλητή που έχει μιλήσει στην ψυχή και έχει επηρεάσει την ζωή πολλών παιδιών που παίζουν μπάσκετ σήμερα… Στα του ματς, ήταν η χειρότερη μακράν εμφάνιση μας τα τελευταία χρόνια. Για 29 λεπτά δεν υπήρχαμε στο παρκέ. Παίξαμε μπάσκετ παιδικής χαράς και ζητώ συγνώμη από τον κόσμο για το φρικτό θέαμα που παρακολούθησε τουλάχιστον από την δίκη μου ομάδα! Στο τελευταίο δεκάλεπτο μόνο παίξαμε υποφερτά και καταφέραμε και κλέψαμε το ματς από τον Μάκαρο που ήταν καλύτερος στα πρώτα 30 λεπτά. Από τακτικής πλευράς μπορούμε να πούμε πολλά αλλά στο συγκεκριμένο ματς η τακτική περνά σε δεύτερη μοίρα. Είναι ντέρμπι με άγχος, πίεση που βαρύνουν τα χέρια και θολώνουν το μυαλό. Δεν υπάρχει ντέρμπι με ποιότητα! Το μόνο που μετράει σε αυτό το ματς είναι η νίκη πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους και λόγους γοήτρου και λιγότερο για βαθμολογικούς! Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την καρδιά που είχαν στο τελευταίο δεκάλεπτο κάτω από δύσκολες συνθήκες. Περίμενα ότι ο Μάκαρος θα έδινε φάουλ στην τελευταία επίθεση και αφού δεν έδωσε περίμενα ότι θα είχαμε μια καλή επιλογή στο τέλος γιατί είχαμε το μομέντουμ. Η διαιτησία νομίζω δεν επηρέασε το αποτέλεσμα σε ένα ματς με πολύ δύσκολες φάσεις που κρίθηκε στο σουτ! Συγχαρητήρια στον Μάκαρο για την αγωνιστικότητα του και καλή συνέχεια! Τέλος, τη νίκη την αφιερώνω στον πολυπληθή κόσμο μας που μας ακολούθησε στην Άμφισσα και μας στήριξε σε όλο το ματς και κυρίως στα λεπτά που αυτό είχε στραβώσει”.
πηγή: stereabasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου