Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Λαμία: Επέστρεφαν από γάμο και περίμενε ο θάνατος (ΦΩΤΟ) ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ (με το video από το star κεντρικής Ελλάδας)

Λαμία: Επέστρεφαν από γάμο και περίμενε ο θάνατος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
- Σφοδρή μετωπική σύγκρουση τα ξημερώματα στην είσοδο της Λαμίας. 
- Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε οικογένεια. 
- Νεκρός ο πατέρας, σοβαρά η μητέρα, πιο ελαφρά τα δύο κοριτσάκια.

Η θανατηφόρα μετωπική σύγκρουση έγινε λίγα λεπτά πριν τις 5:00' τα ξημερώματα στον παράδρομο, λίγο πριν τα φανάρια "Σερδάρη".  
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο μαύρο Mercedes στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια από τη Λαμία ανέβαινε κανονικά με κατεύθυνση προς Λαμία. Την ίδια στιγμη από τον παράδρομο που έρχεται από τον Άγιο Τρύφωνα και βγαίνει μπροστά στα συνεργεία, βγήκε το BMW στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί από τη Στυλίδα.
Τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο 37χρονος οδηγός της Mercedes και να τραυματιστεί σοβαρά η γυναίκα του. Στο αυτοκίνητο επίσης επέβαιναν και τα δυο κοριτσάκια του άτυχου ζευγαριού, ηλικίας περίπου 8-10 ετών, που σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν, αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή τους.
Οι δυο νεαροί από το BMW παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης δεν τραυματίστηκαν.
Οι πληροφορίες λένε ότι η οικογένεια από τη Λαμία επέστρεφε από γάμο και μάλιστα τα δυο κοριτσάκια ήταν και παρανυφάκια. Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί οτι στην επιστροφή τους είχε στήσει καρτέρι ο θάνατος.
Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και τους τραυματίες απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λαμίας μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο σημείο.
Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας Ανδρέας Κυρίτσης, ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς του, ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.
Δείτε φωτογραφίες:
Σοκαριστικό είναι το βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λαμία.

Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης γειτονικού καταστήματος αποτυπώνεται η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης που είχε ως αποτέλεσμα ένας 37χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών να χάσει τη ζωή του και η σύζυγός του να τραυματιστεί σοβαρά.

Ηταν λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes το οποίο οδηγούσε ο 37χρονος και στο οποίο επέβαιναν ακόμη η σύζυγός του και δύο από τα τέσσερα παιδιά τους, κατευθυνόταν προς τη Λαμία και κινούνταν στον παράδρομο της εισόδου από την Αθήνα. Την ίδια ώρα ένα άλλο αυτοκίνητο που επέβαινε ένας 36χρονος από τη Στυλίδα με έναν φίλο του, ερχόταν από την οδό Αγίου Τρύφωνα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όταν η BMW μπήκε στον παράδρομο, τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, λίγο πριν τα φανάρια «Σερδάρη».

Το tvstar.gr εξασφάλισε βίντεο από την στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης των δύο οχημάτων, όπως καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης γειτονικού καταστήματος.

Από το τροχαίο δυστύχημα, νεκρός είναι ο 37χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών, οδηγός της Mercedes, ενώ τραυματισμένη σοβαρά είναι η 32χρονη γυναίκα του. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν, όπως σημειώνει το lamiareport και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, δύο κοριτσάκια, 4 και 5 ετών, τα οποία υπέστησαν κατάγματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας. Ο οδηγός και συνοδηγός του άλλου αυτοκινήτου τραυματίστηκαν ελαφρά. Οι αρχές, σύμφωνα με το lamiareport, εξετάζουν εάν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και αναμένουν τις εξετάσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια από τη Λαμία επέστρεφε από γάμο από την Αθήνα και μάλιστα τα δυο κοριτσάκια ήταν παρανυφάκια. Τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας τριών και ενάμιση περίπου ετών, είχαν μείνει στην Λαμία.

πηγή

2 σχόλια:

  1. Έτυχε και γνώριζα τον Νίκο.. Ο Θεός να τον ανάπαυση... Ερωτωματα πολλά? Τώρα πιος θα μεγαλώσει τα 4 παιδιά του? Ο οδηγός της BMW θα τιμοριθει? 5 το πρωί και κατά 99%φταίει το αλκοόλ... Για πιο λόγο δεν υπάρχει ελενχος τροχαίας σε κάποιο απιθανω συμειο? 24 ώρες το 24 ωρω.. Να είναι έξω και να γράφουν.. Η δικαιοσύνη θα πρέπει να αφερεσει διαπαντός το δίπλωμα στον νεαρό.. Και ν
    Όλοι η περιουσία του αν όχι του νεαρού των γωνιο του να περάσει στα χέρια της οικογένειας του άτυχου Νίκου... Πρέπει κάποια στιγμή η ελληνική αστυνομία να κανει την δουλειά τις χωρίς παρεμβολές άλλον πρωσοπων... Είναι αυτονόητα αν σε πιάσουν έστω και με ελάχιστο να αλκοόλ να σου αφερουν το δίπλωμα διαπαντός... Κοκ.. Αλλαξτετων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγήκε το βίντεο με το τροχαίο. Η BMW με τους δύο από την Στυλίδα βγήκε από στοπ χωρίς να το δει καθόλου, δεν έκοψε καθόλου. Η οικογένεια δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο παρά μόνο πολύ κοντά.
    5 το πρωί, δύο νεαροί όπως λένε και ξαναλένε.
    Σε άλλες ειδήσεις τα 36χρονοι, 55χρονες, 80χρονες δίνουν και παίρνουν. Τώρα είναι νεαροί με BMW. Νεαρός εάν θυμάμαι καλά στο νόμο είναι ο πάνω από 15 και κάτω από 18.

    ΑπάντησηΔιαγραφή