Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ραγδαίες αποκαλύψεις: Aπόρρητα έγγραφα ξένων υπηρεσιών, που έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελείς από τις 30 Σεπτεμβρίου καταρρίπτουν τις θεωρίες περί σκευωρίας και επικυρώνουν την αξιοπιστία των καταθέσεων των δύο “προστατευόμενων” μαρτύρων!


Γυρνάει “μπούμερανγκ” στο ΚΙΝΑΛ, τη ΝΔ και τα γνωστά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ η χθεσινή “διαρροή” για δηθεν σκευωρία στην υπόθεση των μαρτύρων της Novartis! …,

Αποκαλυπτικό έγγραφο της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Έλένης Τουλουπάκη και των δύο συνεπικουρουμένων εισαγγελέων της, που εστάλη στους αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου οι οποίοι χειρίζονται την προκαταρκτική για τυχόν παρατυπίες στην έρευνα για το σκάνδαλο Novartis, έφερε σήμερα στη δημοσιότητα η Kontra News.
Σύμφωνα με τα απόρρητα έγγραφα ξένων υπηρεσιών, που έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς, αποδεικνύεται το μέγεθος του σκανδάλου της φαρμακοβιομηχανίας Novartis.
Ωστόσο οι εισαγγελείς δεν διαβίβασαν τα έγγραφα αυτά στην Βουλή, γιατί θα πρόδιδαν είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων.
Το έγγραφο των τριών εισαγγελέων κατά της διαφοράς προς τους αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου (Ε. Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη) φέρει ημερομηνία 30/9/2019 και αποκαλύπτεται ότι οι εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους άκρως απόρρητα έγγραφα ξένων αρχών, εκ των οποίων προκύπτει με σαφήνεια ο λόγος κλητεύσεως των δύο εναπομεινάντων μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος (προστατευόμενοι μάρτυρες).
Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί ότι τα έγραφα αυτά, σύμφωνα πάντα με την Ελένη Τουλουπάκη, έχουν τεθεί υπόψιν του τέως εποπτεύοντος αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή.Οι τρεις εισαγγγελείς κατά της Διαφθοράς ζητούν μάλιστα να διαβιβαστεί το παρόν έγγραφό τους στη Βουλή.
Αναλυτικά, η επιστολή αναφέρει τα εξής:
«Στην υπηρεσία μας τηρούνται και άκρως απόρρητα έγγραφα ξένων αρχών, αλλά και στοιχεία εκ της κεντρικής δικογραφίας της Novartis, εκ των οποίων προκύπτει με σαφήνεια ο λόγος της κλήτευσης των συγκεκριμένων δύο εναπομείναντων μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος αλλά και ότι γνωρίζουν κρίσιμα γεγονότα για την υπόθεση, με αποτέλεσμα να καταρρέει κάθε θεωρία περί «στημένων μαρτύρων» και «σκευωρίας».
Τα έγγραφα αυτά δεν δυνάμεθα μέχρι τώρα να αποστείλουμε στη Βουλή με τη δικογραφία καθόσον τούτο θα συνεπάγονταν είτε την άμεση είτε την έμμεση αποκάλυψη ταυτότητας των μαρτύρων.
Τα έγγραφα αυτά έχουν τεθεί υπόψη του τέως επόπτη μας κ. Ι. Αγγελή. Όπως όμως εξελίσσεται η υπόθεση και μετά τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας πλήττεται πλέον σφόδρα, πέραν της τιμής και της υπόληψής μας, και το ίδιο το κύρος της Δικαιοσύνης. Για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που μας ζητηθεί μπορούμε να θέσουμε υπόψη σας τα ανωτέρω έγγραφα προκειμένου να σχηματίσετε ίδια άποψη επί του θέματος.
Τέλος υποβάλλουμε την παράκληση όπως η παρούσα διαβιβασθεί στη Βουλή προκειμένου να λάβουν γνώση οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου