Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Η υποψηφιότητα του Βασιλείου Πανάγου , με το ΚΙΝ.ΑΛ , στην Φωκίδα




Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου ως Υποψήφιος Βουλευτής Φωκίδας θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσω έμπρακτα την διάθεσή μου για προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και που σήμερα ζω με την οικογένειά μου. Η απόφασή μου αυτή αποτελεί μία συνειδητή πολιτική απόφαση που έχει σχέση με την άμεση ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού της χώρας. 

Δεν κατάγομαι από πολιτικό τζάκι αλλά είμαι έντονα πολιτικοποιημένος από τη νεαρή μου ηλικία και ασχολούμαι με τα κοινά . Θεωρώ ότι η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και για αυτό δηλώνω έτοιμος να προσφέρω με τις δικές μου δυνάμεις προκειμένου η ανάπτυξη να γίνει πράξη σε αυτό τον ευλογημένο τόπο. 

Σε αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή για την χώρα πρέπει να συνθέσουμε δυνάμεις και να δουλέψουμε όλοι μαζί για την επόμενη μέρα. Το χρωστάμε στον τόπο που γεννηθήκαμε και στις νέες γενιές που έρχονται. Το χρωστάμε στα παιδιά μας. 

Πήρα την απόφαση να υποβάλλω την αίτησή μου για Υποψήφιος Βουλευτής στο "Κίνημα Αλλαγής" και δέχτηκα με μεγάλη χαρά την θετική απόφαση της Προέδρου μας κ. Φώφης Γεννηματά αλλά και των κεντρικών οργάνων του Κινήματος. Για εμένα προσωπικά η απόφαση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη. 

Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. 

Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο αγώνας που ξεκινάμε θα είναι δύσκολος. Είμαι έτοιμος όμως για τις "μάχες" που έρχονται και πιστεύω ακράδαντα ότι ο αγώνας μας θα δικαιωθεί. Με κριτική διάθεση για τα "κακώς κείμενα" του παρελθόντος αλλά και με αισιοδοξία για το αύριο του "Κινήματος Αλλαγής" θα παλέψουμε να διατηρήσουμε και να προστατεύσουμε τις αρχές του αείμνηστου ιδρυτή μας Ανδρέα Παπανδρέου και να θέσουμε τις βάσεις για ένα δυνατό κεντροαριστερό πολιτικό φορέα που θα πρωταγωνιστήσει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. 

Το "Κίνημα Αλλαγής" θεωρώ ότι είναι σήμερα η μοναδική λύση για να προχωρήσει με ασφάλεια και σταθερότητα η χώρα, έχοντας πρόγραμμα θέσεις και προτάσεις. Με αυτές τις σκέψεις σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου. 

Σας ζητώ να στηρίξετε μία νέα υποψηφιότητα, ένα νέο άνθρωπο που θέλει να προσφέρει στον τόπο του, έναν εργάτη της πολιτικής που ότι έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα το έχει καταφέρει με κόπο και ιδρώτα. 
Τίποτα μέχρι τώρα δεν μου έχει χαριστεί και με αυτό το σκεπτικό θα κινηθώ σε όλη την προεκλογική μου εκστρατεία. Θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου δεσμευόμενος ότι θα είμαι πάντα ένας απλός στρατιώτης στο Κίνημά μας και ότι ποτέ δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη που θα μου δείξετε. 

Σας ευχαριστώ θερμά όλους. Με σεβασμό και εκτίμηση: Βασίλειος Πανάγου. 
Υποψήφιος Βουλευτής Φωκίδας με το "Κίνημα Αλλαγής"

1 σχόλιο:

  1. Βγάλε τα γυαλιά ωρέ πατριώτ! Τον λαό να τον κοιτάτε με καθαρά μάτια, όχι να κρύβεστε πίσω από τη ψευτομαγκιά της γυαλούρας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή