Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΕΡΕΑ" ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ



4 σχόλια:

  1. Τελικά, το ρόλο που αποδίδατε στον κο Εμμανουήλ για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Δελφών,αποφασίσατε να τον αναλάβετε εσείς στο επίπεδο της Περιφέρεια.
    Τελικά αυτό που σας ενδιαφέρει είναι ο τίτλος, η καρέκλα και το μέτρημα των κουκιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να μην εφαρμόζονται μνημόνια. Οι αποφάσεις για το χωροταξικό που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν φανερό σε όλους οτι υποτάσεται στα πιό επιθετικά οικονομικά συμφέροντα που είναι ενάντια στην κοινωνία και στον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντελώς άστοχο το σχόλιο. Τί σχέση έχει η κάθοδος της "Ελεύθερης Στερεάς" στις εκλογές με τον κύριο Εμμανουήλ; Μας έχει κάνει πρόταση συνεργασίας και την αρνηθήκαμε οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι; Γιατί σας ενοχλεί τόσο πολύ το ότι κατεβάζουμε ψηφοδέλτιο. Εμείς παλεύουμε για τη Φωκίδα και η Τοπική κοινωνία το γνωρίζει καλά. Όσο για τις καρέκλες χρόνια τώρα έχουμε αποδείξει ότι δεν μας αφορούν. Κατεβαίνουμε στις εκλογές γιατί είναι σημαντικό στην περιφέρεια να εκλεγούν άνθρωποι που θα ασχοληθούν ουσιαστικά με τον τόπο και τα προβλήματά του ενάντια στα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντελώς άστοχο το σχόλιο των 12.19. Τί σχέση έχει ο κύριος Εμμανουήλ με την κάθοδό μας στο ψηφοδέλτιο της "Ελεύθερης Στερεάς" στην Περιφέρεια; Μας κάλεσε να συνεργαστούμε, οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι και αρνηθήκαμε, συμφωνεί με το πρόγραμμά μας; Σχετικά με τους τίτλους, τις καρέκλες και τα κουκιά δεν έχουμε καμία σχέση και αυτό το γνωρίζει καλά η Τοπική κοινωνία. Στην Περιφέρεια κατεβαίνουμε με συγκεκριμένο πρόγραμμα που δεσμευόμαστε να τηρήσουμε. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε και να αγωνιζόμαστε συλλογικά. Αλήθεια γιατί σας ενοχλεί τόσο η κάθοδός μας στις εκλογές;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή