Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

"Ανανεωτική δύναμη δήμου Δελφών" - Η ομιλία και η παρουσίαση των θέσεων του συνδυασμού του απερχόμενου δημάρχου και εκ νέου διεκδικητή του δήμου Δελφών κ. Αθανασίου Παναγιωτόπουλου - Δελτίο τύπου







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Ξενοδοχείο «Αμαλία» στους Δελφούς η ομιλία του Δημάρχου Δελφών και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου, Θανάση Παναγιωτόπουλου.
Στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου, που αποδείχτηκε εξαιρετικά μικρή για να χωρέσει τους πάρα πολλούς συνδημότες μας που παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Δελφών έκανε έναν συνοπτικό απολογισμό της πρώτης θητείας και παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές θέσεις για την επόμενη θητεία της δημοτικής παράταξης.
Στο τέλος της βραδιάς ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος παρουσίασε και επισήμως τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Ανανεωτικής Δύναμης Δήμου Δελφών», οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι εκφράστηκαν με επαινετικά σχόλια για τις προσωπικότητες, τη συγκρότηση και την κοινωνική αντιπροσωπευτικότητα του Συνδυασμού μας.


 Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών

1 σχόλιο:

  1. Δείτε περισσότερα στο ιστολόγιο της Ανανεωτικής Δύναμης Δήμου Δελφών:
    http://andidelfon.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή