Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ... "Συγχαρητήρια στις γυναίκες και τους άνδρες του αστυνομικού σταθμού Δελφών, της Αστυνομικής διεύθυνσης Φωκίδας".


ΦΩΤΟ

Με μια άκρως εντυπωσιακή και αστραπιαία επέμβαση,οι άνδρες του αστυνομικού σταθμού των Δελφών σε συνεργασία με την Ά ΟΕΠΤΑ , την τροχαία και την ομάδα ΔΙΑΣ από την Άμφισσα αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν φθάσει για ένα ύποπτο αυτοκίνητο.
Μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και να τα οδηγήσουν στο αστυνομικό σταθμό Δελφών. Εκεί διαπιστώθηκε πως διακινούσαν πλαστά χαρτονομίσματα σε καταστήματα της Βοιωτίας και της Φωκίδας.
Αξίζουν τα συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχή αυτή έκβαση.
Συγχαρητήρια στις γυναίκες και τους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας που με αυταπάρνηση καθημερινά βρίσκονται δίπλα στον πολίτη.



7 σχόλια:

  1. "Όπου γάμος και χαρά, η Κοντύλω πρώτη"! Συγχαρητήρια στην κα Γεροβασίλη και την κα Παπακώστα, επίσης! (εχχχ.... νέος άνθρωπος, παλιομοδίτικες τακτικές...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορεί πρέπει να έχει και κλώνους..
    Ο Άδωνις της Φωκίδας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει εξαιρετικά νέα. Κάνε κάτι για τα ναρκωτικά τώρα. Πριν τα παιδιά σας να εθιστούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει εξαιρετικά νέα. Κάνε κάτι για τα ναρκωτικά τώρα. Πριν τα παιδιά σας να εθιστούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρτε μερικά σκυλιά από την αστυνομία στην Αθήνα. Ελέγξτε το ταχυδρομείο και τον courier ACS. Ελέγξτε το φίλτρο του κινητήρα του αυτοκινήτου. Κοιτάξτε πίσω από το ταμπλό του ηχητικού συστήματος και τα ηχεία. Πάντοτε βγάζετε το εφεδρικό ελαστικό και ελέγχετε τους πίνακες και τις βίδες για να δείτε εάν έχουν αφαιρεθεί. Επίσης, τα φώτα των αυτοκινήτων έχουν χώρο.Τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι σε ανελκυστήρα για να ελέγξουν από κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ...Πατούλης της Φωκίδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλεος δε πάμε καλα! Πάλι μπροστά αυτός; Αλήθεια δουλεια άλλη δεν έχει απ το να φωτογραφίζεται βρε παιδιά; ποσο γραφικός κατάντησε πλέον. Να υποθέσω αυτός έκανε τον εντοπισμό και την σύλληψη. Ερε κατακαημένη Φωκίδα ποιοι πάνε να σε σώσουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή