Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος ο Γιώργος Γλυμίτσας




Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδας ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Γλυμίτσας από την παράταξη «Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία Δωρίδας».
Συγκεκριμένα ο Γ.Γλυμίτσας με επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδας Δημήτρη Καραχάλιο για να ενημερώσει το σώμα και κοινοποίησε στο Δήμαρχο Γιώργο Καπεντζώνη και στον επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία Δωρίδας»   Γιώργο Κουλούλα δηλώνει ότι ανεξαρτητοποιείται.
Σύμφωνα με την επιστολή ευχαριστεί τον επικεφαλής της παράταξης που εκλέχτηκε Γιώργο Κουλούλα για την άψογη συνεργασία που είχαν στην τελευταία θητεία του δημοτικού συμβουλίου.
Επειδή όμως ανακοίνωσε ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι συνεργαζόμενος με την παράταξη του δημάρχου Γ. Καπεντζώνη θεωρεί αυτονόητο να μη δημιουργήσει το οποιοδήποτε πρόβλημα στη δημοτική παράταξη με την οποία εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.
Τονίζει τέλος ότι παραμένει σταθερός στις αξίες και στα πιστεύω του προεκλογικού αγώνα και ότι θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του και από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, σεβόμενος τους συνδημότες του που τον εξέλεξαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδος.
Ήδη η επιστολή κοινοποιήθηκε από το Προεδρείο σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους.
Ολόκληρη η επιστολή
Ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου από την παράταξη«Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία Δωρίδας » του κ. Γεώργιου Κουλούλα
Προς : κ. Πρόεδρο Δ.Σ Δήμου  Δωρίδας
Κοινοποίηση:                                                                                                                    κ. Δήμαρχο Δήμου Δωρίδας
«Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία Δωρίδας »   Γεώργιο Κουλούλα
Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδος
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδος,
Με δεδομένη την πρόθεσή μου, να κατέλθω σε επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως συνεργαζόμενος με την παράταξη του νυν Δημάρχου Δωρίδας Γιώργου Καπεντζώνη, και μη θέλοντας να δημιουργήσω το οποιοδήποτε πρόβλημα στη δημοτική παράταξη με την οποία εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να ανεξαρτητοποιηθώ από την δημοτική παράταξη «Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία Δωρίδας».
Ευχαριστώ τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γεώργιο Κουλούλα που με συμπεριέλαβε στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιό του, καθώς και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας στο Δήμο Δωρίδας, όπως επίσης ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία Δωρίδας», για τη συνεργασία μας.
Μένοντας σταθερός στις αξίες και στα πιστεύω του προεκλογικού αγώνα, θα συνεχίσω να δίνω το παρόν και τον αγώνα μου και από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, σεβόμενος τους συνδημότες μου που με τοποθέτησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδος.
Όμως, η συνείδησή μου, η ιδεολογία μου και οι αξίες με τις οποίες έχω γαλουχηθεί, όπως ο σεβασμός, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η ελευθερία σκέψης και πράξης, δεν διαπραγματεύονται και δεν θυσιάζονται.
Με εκτίμηση
Γεώργιος Γλυμίτσας
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου