Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Γ ΕΘΝΙΚΗ : Οι αναμετρήσεις του 4ου ομίλου / Νίκη του Αστέρα με 2-0 επί της Στυλίδας , σημαντική ισοπαλία του Φωκικού χωρίς τέρματα στα Μετέωρα





ΑΟ Σελλάνων-ΓΣ Αλμυρού 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: 37' Κοντός
Νίκη προσπέρασης για τον ΑΟΣ, που έφτασε στους 25 βαθμούς, αφήνοντας τον ΓΣΑ στους 23.
ΑΟ Σελλάνων (Ξηροφώτος): Παπαδόπουλος, Δημολιός, Παπαγεωργίου, Αρχοντής, Μπούσδρας, Κούρκουλας, Υφαντής, Μπιτέλης, Κοντός, Τσιρογιάννης, Πατσαρούχας.
ΓΣ Αλμυρού (Αρσένος): Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Στουρνάρας, Βέργος, Αλεξανδρής, Δημηνάς, Γκίκας, Κοντοβάς, Αναστασίου.

Απόλλων Μακρυχωρίου-Νίκη Βόλου 0-2 

ΣΚΟΡΕΡ: 79' Ντινιωτάκης, 87' Μαντζίρης
Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, τελικά η Νίκη Βόλου κατάφερε να αποδράσει με το «διπλό» από την έδρα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, με τέρματα των Ντινιωτάκη και Μαντζίρη.
Απόλλων Μακρυχωρίου: Γεωργαντζάς, Τεντολούρης Δ., Τζιλός, Ισούφης, Κοντοβάς, Κατσιαγιάννης, Κρανιώτης, Τελούρης Απ.(73’ Μυργιώτης), Μβελέ, Καρβούνης (66’ Κωτσοβός), Κόκκινος
Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος Θ., Καντούτσης, Παπαδήμας, Μετούσι, Ρόβας, Μέτσε, Ιορδανίδης 31’ λ.τ. Φάμπιο), Δεμηρτζόγλου (66’ Ντινιωτάκης), Κέρι, Βουκομάνοβιτς (61 Μαντζίρης)

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-1

ΣΚΟΡΕΡ: 85' Τσάτσος - 12' Κατσαμάγκας
Με γκολ του Τσάτσου στο 85' ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Αχιλλέα, που είχε προηγηθεί από το ξεκίνημα του αγώνα με τον Κατσαμάγκα.

Αστέρας Ιτέας-ΑΟ Στυλίδας 2-0

ΣΚΟΡΕΡ: 14' Αλεξίου, 54' πεν Κακάβας
Στο -1 από την τρίτη θέση πλησίασε ο Αστέρας Ιτέας, που εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του ΑΣ Μετέωρα.

ΑΣ Μετέωρα-Φωκικός 0-0
«Γκέλα» για τα Μετέωρα, που δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του μαχητικού Φωκικού, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Ολυμπιακός Βόλου-Θησέας Αγρίας 2-0 

ΣΚΟΡΕΡ: 57' Σερτζίνιο, 88' Ναζίμ
Με νίκη συνέχισε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 2-0 του Θησέα Αγριάς, χάρις σε τέρματα των Σερτζίνιο και Ναζίμ. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι φιλοενούμενοι, λόγω αποβολής του Γιαουπλάρι στις καθυστερήσεις.
Ολυμπιακός Βόλου: Γιακουμής, Νικολακάκης, Μπουτζίκος, Ριζογιάννης, Οικονομόπουλος, Ναζίμ, Σερτζίνιο (90’ Σκοπελίτης), Κόλα (46’ Λώττας), Σαχινίδης (59’ Φλίγκος), Παπαϊωάννου, Καμπλιώνης (46’ Ζγκούρι).
Θησέας Αγριάς: Κουτσιρίμπας, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος (79’ Παναγιώτου), Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε, Χατζησταμάτης, Φραγκογιάννης (88’ Φουρκιώτης), Αγιασιώτης, Τσιουρής (85’ Κακάλιας), Ζάχος (46’ Βλάχος), Δημητριάδης.
Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0 ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ


βαθμολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου