Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΦΩΚΙΔΑ... Τον Αντώνη Ιωάννου ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης





Προχωράμε Μπροστά!
Η ομάδα μας βασισμένη στην πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία και γνώση των στελεχών της, ενισχύεται συνεχώς με νέους ανθρώπους, ελεύθερους επαγγελματίες, συγκροτώντας το πολιτικό προσωπικό που θα υλοποιήσει το Σχέδιο μας για μια «Στερεά …Υπεροχής»
Έλα μαζί μας!

Σχετικά με την υποψηφιότητά του ο Αντ. Ιωάννου δήλωσε στην ΚΦ:
«Αναφορικά με το ψηφοδέλτιο στη Φωκίδα, με τις δύο πρώτες παρουσίες γίνεται σαφής ο αυτοδιοικητικός προσανατολισμός του συνδυασμού. Ο Γιώργος Αρτινόπουλος είναι νυν δημοτικός σύμβουλος κι επικεφαλής συνδυασμού στις προηγούμενες εκλογές, ενώ εγώ έχω εκλεγεί για 4 τετραετίες κι έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος.
Υπό την ηγεσία του Δημήτρη Αναγνωστάκη, που κι αυτός είναι άριστος γνώστης του χώρου της αυτοδιοίκησης ως πρώην Δήμαρχος Χαλκίδας, στοχεύουμε σε μια αισθητή αναβάθμιση των υπηρεσιών της περιφέρειας προς τους πολίτες με ταυτόχρονη ανάληψη περισσότερων και πιο στοχευμένων πρωτοβουλιών από τις περιφερειακές ενότητες. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την τελική έκβαση του εγχειρήματός μας»!
Ιωάννου Αντώνης: Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός.  (Φωκίδα)

Βιογραφικό
Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός , έγγαμος και πατέρας δύο αγοριών. Απόφοιτος Τμήματος Φυσικής Αγωγής.
Πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Άμφισσας, για τέσσερις 4ετίες εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στις εκλογές του 2014 και τέλος υποψήφιος Βουλευτής με την παράταξη της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜ.ΑΡ.) στις εκλογές του 2015
Υπεύθυνος προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού επί 10ετία στο Νομό Φθιώτιδας και Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Φωκίδας επί 6ετίας.
Επίσημος διαιτητής αγώνων Ποδοσφαίρου-Μπάσκετ-Βόλεϊ και Διοικητικός παράγοντας αθλητικών Σωματείων.
 Με πληροφορίες από fokidanews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου