Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Αναβολή αγωνιστικής για τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Αστέρα - Φωκικού....




Αναβάλλεται, και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία μέσα στο 2019, ο αγώνας κυπέλλου μεταξύ Φωκικού και Αστέρα Ιτέας που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018.

Οι λόγοι είναι ότι η ομάδα της Άμφισσας άλλαξε πρόσφατα τεχνικό & διοικητικό team με αποτέλεσμα ο νέος προπονητής να μην έχει καλή εικόνα για το δυναμικό της ομάδας όσο και το νωπό ακόμα αποτέλεσμα στο μεταξύ τους αγώνα (που έληξε με 4-1 υπέρ της ομάδας του Αστέρα Ιτέας ) κάτι που ήταν πολύ πιθανό να επαναλαμβανότανε, ίσως και με μεγαλύτερο σκορ, σε αυτό το σημείο καμπής της ομάδας του Φωκικού.

 Μην λησμονούμε πως ο Αστέρας προελαύνει αήττητος στις τελευταίες αγωνιστικές έχοντας φτάσει μέσα στην πρώτη πεντάδα ενώ η ομάδα της Άμφισσας δυστυχώς δεν έχει ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού και από το φάντασμα της επιστροφής της στην Τοπική κατηγορία, πράγμα που έχει επηρεάσει εμφανώς και την ψυχολογία παικτών, διοίκησης και κόσμου.        

Στο στρατόπεδο της πόλης μας, πληροφορίες κάνουν λόγο για αγορές από το «πάνω ράφι»  .

Βραχνάς, τέλος, και για τις δύο ομάδες, όπως για πολλές άλλες, είναι και η υποχρέωση για έκδοση καρτών υγεία των αθλητών τους μέχρι το τέλος του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου