Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Συνάντηση Κων. Χαλιορή με το νέο Αστυνομικό διευθυντή Φωκίδας κ.Ιωάννη Νταλαχάνη




Συναντήθηκα σήμερα με τον νέο Αστυνομικό διευθυντή Φωκίδας κ.Ιωάννη Νταλαχάνη για να τον συγχαρώ για την τοποθέτηση του στην θέση του ως επικεφαλή στην αστυνομική διεύθυνση Φωκίδας αλλά και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. 

Στο περιθώριο της συνάντησης, συζητήσαμε με τους κ. Γεώργιο Καραχάλιο,Αστυνομικό Διευθυντή και τον κ.Ιωάννη Σταματέλο Αστυνομικό Υποδιευθυντή θέματα που αφορούν την Αστυνομική διεύθυνση Φωκίδας. Εξέφρασα τα συγχαρητήρια μου για τις τελευταίες συνεχείς επιτυχίες των αστυνομικών υπαλλήλων της διεύθυνσης Φωκίδας, τονίζοντας την πεποίθηση μου οτι υπό την διοίκηση του νέου αστυνομικού διευθυντή οι επιτυχίες θα συνεχιστούν.
Αναφέρφηκα επίσης στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι γυναίκες και οι άνδρες του σώματος αλλά και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν παρά τις αντιξοότητες να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντα τους. Αξίζουν τα συγχαρητήρια και τον σεβασμό μας.


Απο μεριάς μου επεσήμανα ότι οποιαδήποτε στιγμή ζητηθεί η συμβολή του για οτιδήποτε, θα ανταποκριθώ άμεσα. Η ασφάλεια των πολιτών ειναι δικαίωμα που αφορά ολους τους πολίτες και αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας.   

Κωνσταντίνος Εμ.Χαλιορής
Οικονομολόγος-M.Sc
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Ν.Φωκίδας

1 σχόλιο: