Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Νέο Κινηματογραφικό Εγχείρημα της Έφης Παπαθεοδώρου: «ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΙΦΑΔΟ» , σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Πολυδωρόπουλου




Μετά την επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση & το θέατρο,
η ηθοποιός και συγγραφέας, Έφη Παπαθεοδώρου
ΤΟΛΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!
Συγγράφει το έργο «ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΙΦΑΔΟ», σενάριο σταθμό της ζωής της, αφού πρόκειται για την αληθινή ιστορία που βίωσε η ίδια με την οικογένειά της, κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. 
Τρυφερό, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, με ιστορικές αναδρομές μέσα από τα μάτια δύο κοριτσιών, της Χριστιανοπούλας Κλειώ και της Εβραιοπούλας Νινέττας.  Μία φιλία που ξεκινά – αναπτύσσεται και διατηρείται μέχρι και σήμερα.
 «Οι βασικοί χαρακτήρες του σεναρίου, είναι άνθρωποι που γνώρισα στα παιδικά μου χρόνια, αλλά είναι αυτονόητο πως τους πλάθω σύμφωνα με την εντύπωση που μου είχαν κάνει και φυσικά ανάλογα με τη δραματουργική ανάγκη των σκηνών.  Τους έχω αγαπήσει πολύ και τους οφείλω αυτή την αναφορά, γιατί σφράγισαν όχι μόνο τα παιδικά μου χρόνια, αλλά όλη τη ζωή μου!»  ..σχόλιο της Έφης Παπαθεοδώρου.
Βασισμένο στο βιβλίο της συγγραφέως «Πώς Γλυκαίνουν οι Τσουκνίδες», το έργο αφιερώνεται στη μνήμη των γονέων της. 
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων των ενδιαφερόμενων γραφείων παραγωγής που επιθυμούν ν’ αναλάβουν το σενάριο, θα είναι έτοιμο για τις περαιτέρω διαδικασίες, μέχρι την τελική ευθεία της παρουσίασής του στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Επικοινωνία - Πληροφορίες:
Έφη Παπαθεοδώρου, ηθοποιός συγγραφέας:  effiepapatheodorou@yahoo.gr
Δημήτρης Πολυδωρόπουλος, σκηνοθέτης:  dpolidoropoulos@gmail.com
Ειρήνη-Ρεγγίνα Δούκα, βοηθός συγγραφέα-δημόσιες σχέσεις:  reginadouka@yahoo.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου