Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Βροχές, καταιγίδες και νοτιάδες σήμερα - Πού θα είναι πιο ισχυρά τα φαινόμενα

Βροχές αναμένονται σήμερα, κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης 


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και βαθμιαία τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένηση το βράδυ στα βορειοδυτικά. 
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 πιθανώς στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ, στρεφόμενοι το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο σε βορειοδυτικούς με εξασθένηση το βράδυ. Θερμοκρασία: από 16 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.   

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και την κεντρική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. 
Άνεμοι: νότιοι 5 με 7 στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου