Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Χρ.Μωραϊτης: ‘Αυτοκτονήσαμε και χάσαμε δικό μας αγώνα’



Με ‘αυτοκτονία’ για την ομάδα του παρομοίασε τον χθεσινό χαμένο αγώνα με τον Απόλλωνα Λιβαδειάς ο κόουτς του Γ.Σ.Ιτέας Χρήστος Μωραϊτης, που πάντως έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων για την προσπάθεια τους. Τέλος, αναφέρθηκε για τη διαιτησία τονίζοντας τα παράπονα του και λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν στο μέλλον να παίζει με τον ιδρώτα των παιδιών του.
Ξεκινώντας να πούμε ότι ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος, που αποζημίωσε τον κόσμο που το παρακολούθησε. Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Θεωρώ πως χθες αυτοκτονήσαμε. Είναι η πιο ήπια έκφραση που μπορώ να χρησιμοποιήσω. Όταν είσαι +5 με σαράντα δεύτερα υπόλοιπο και ισοφαρίζεσαι στην κανονική περίοδο και +3 στην πρώτη παράταση 25 δεύτερα πριν το τέλος και ξανά δέχεσαι τρίποντο μόνο αυτοκτονία μπορώ να το χαρακτηρίσω. Δεχτήκαμε κάποια σουτ τα οποία δεν έπρεπε να δεχτούμε. Η άμυνα μας ήταν πιο χαλαρή από όσο έπρεπε.
Έτσι κατάφερε ο Απόλλωνας και μπήκε ξανά στο παιχνίδι δυο φορές.
Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την νίκη και τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν και γύρισαν το ματς τρεις φορές καθώς έβαλαν όλα τα σουτ που έπρεπε να βάλουν.
Συγχαρητήρια όμως και στους δικούς μου αθλητές για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.
Αφήνω τελευταίο το θέμα για την χθεσινή διαιτησία το οποίο θέλω να θίξω. Επειδή είμαι προπονητής που το τελευταίο πράγμα που θα ασχοληθώ στο ματς είναι η διαιτησία μάλλον αυτό εκλαμβάνεται ως αδυναμία! Δεν θα επιτρέψω ποτέ στο μέλλον σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα τον παιδιών. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το εις βαρος μας φάουλ στα τελευταία 6 δευτερόλεπτα είναι ανακάλυψη του κυρίου Χατζή και μόνο αυτός το είδε. Επίσης περίμενα τουλάχιστον από την κυρία Μαμασουκα που είναι πιο έμπειρη να έχει καλύτερο πειθαρχικό έλεγχο.
Και πάλι συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και με τις δηλώσεις μου σε κανένα σημείο δεν θέλω να μειώσω την μεγάλη νίκη του’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου