Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΙΤΕΑ… ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



Συνέντευξη – καταγγελία στον GalaxiasFM...


...από τον Δημοτικό Σύμβουλο Γεώργιο Δρακάκη, τον Τοπικό Σύμβουλο Αναστάσιο Μέγκο και τον επιλαχών Δημ. Συμβ. Ευστάθιο Μαλάκη, για τη δημοκρατική λειτουργία του Τοπ. Συμβουλίου της Ιτέας.
Η συνέντευξη ξεκινά με απόσπασμα από τη συνεδρίαση του Τοπ. Συμβ. της 15ης Μαρτίου. Αποκαλύψεις στη συνέχεια για έργο που “τρέχει” από το 2001(!!!) και με άλλες αποκαλύψεις για την αντιμετώπιση της  Δημοτικής Αρχής απέναντι στην Ιτέα και τους κατοίκους της.





Φώτο και video από amfissa newz

1 σχόλιο:

  1. Η ίδια κατάσταση χρόνια τώρα...ντροπή σε όλους σας!...και στη Δημοτική Αρχή και στην Αντιπολίτευση!! Αντί να κάτσετε να λύσετε όλοι μαζί τα προβλήματα του τόπου, τρώγεστε μεταξύ σας για τη θέση! Μπράβο σας για το παράδειγμα που δίνετε στα νέα παιδιά!!! Προκοπή αυτός ο τόπος δεν πρόκειται να δει ποτέ εάν δεν πάτε όλοι στα σπίτια σας!!! Μας έφαγε ο πολυκομματισμός στην Ελλάδα...τι πιο φυσιολογικό από το να εργαζόμαστε όλοι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ για το καλό αυτού του τόπου, πέρα από τα κόμματα και τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή