Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Επισκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φωκίδα.





Παρασκευή σήμερα και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη Φωκίδα. Η επίσκεψη ξεκίνησε από το γηροκομείο,το ΚΑΠΗ της Ιτέας και το Νομαρχιακό νοσοκομείο. Στη συνέχεια, βρέθηκε στην Άμφισσα, όπου είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεόκτιστο και ξεναγήθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ο οποίος έχει τις περίφημες αγιογραφίες του γνωστού Έλληνα αγιογράφου Σπύρου Παπαλουκά.
Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου συναντήθηκε και συζήτησε με φορείς της περιοχής,ενώ επισκέφθηκε τον «Ελαιουργικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Άμφισσας» και την εκτυπωτική εταιρεία "Αρχέτυπο".
Η μέρα έκλεισε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να πραγματοποιεί ομιλία στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

απο το προφίλ στο FB του
Κωνσταντίνος Χαλιορής




 Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Θεόκτιστο επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι 3 Μαρτίου 2017 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Μπακογιάννη και τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Ελευθέριο Αυγενάκη.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περιόδευσε στην Επαρχία της Φωκίδος όπου σήμερα το απόγευμα θα ομιλήσει στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Εκτός των άλλων σταθμών εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Φωκίδος, αλλά και να ξεναγηθεί στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμφίσσης, για να ενημερωθεί για τις εργασίες αναστήλωσης του εν λόγω Ιερού Ναού.
Ο Πρόεδρος με την συνοδεία του παρευρέθηκαν στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Άμφισσας, όπου εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να πληροφορηθεί από τον Ποιμενάρχη μας για την Εκκλησία της Φωκίδος και διάφορα ζητήματα που την απασχολούν. Εν συνεχεία μετέβηκαν στον Μητροπολιτικό Ναό, όπου έγινε μια μικρή ξενάγηση από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φωκίδας κ. Αθανασία Ψάλτη, για τις εργασίες αναστήλωσης που πρόκειται εντός ολίγων ημερών να ξεκινήσουν στον Ιερό Ναό.



Μία έκπληξη περίμενε σήμερα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την περιοδεία του στο νομό Φωκίδας, όπου ο νεαρός πολιτευτής Κωνσταντίνος Χαλιορής του δώρισε ένα σκίτσο, με αφορμή τα γενέθλια του που είναι αύριο 4 Μαρτίου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξαφνιάστηκε ευχάριστα και αφού τον ευχαρίστησε για το δώρο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι ευφυέστατο και θα το τοποθετήσει στο γραφείο του, με παρόντες τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.

Το σκίτσο απεικονίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τη "Συμφωνία Αλήθειας" στην πλάτη του να περιοδεύει σε ολόκληρη τη χώρα.
Δείτε το σκίτσο: 

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/to-doro-tou-politefti-fokidas-ston-mitsotaki-gia-ta-genethlia-tou

φωτο από:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου