Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Wheeling2help

'Eνα κίνημα αγάπης και αλληλεγγύης

Μια μικρή εθελόντρια από την Άμφισσα , η Αντωνία Γκούσαρη , συμμετέχει με το ποδήλατό της για τον υπέροχο αυτό σκοπό


Το Σεπτέμβριο του 2015 ,ένα χρόνο πριν , στέφτηκε με επιτυχία η προσπάθεια μερικών εθελοντών, να ποδηλατήσουν 2,500 χιλιόμετρα  στην Ευρώπη από το Λονδίνο μέχρι την Αθήνα σε 35 μέρες περνώντας από 8 χώρες, συγκεντρώνοντας 15.654 ευρώ για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια της Φλόγας!

Οι προκλήσεις όμως δε σταματούν εδώ!
Στις 7 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που ξεκινάει η Παραολυμπιάδα, θα ποδηλατήσουν από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Ηράκλειο! 1.700 χιλιόμετρα με σκοπό να συγκεντρωθούν 19.000 ευρώ, για να αγοραστούν 100 αμαξίδια για παιδιά με αναπηρία, τα οποία θα δωριστούν σε πόλεις της Ελλάδας.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που ξεκινά η Παραολυμπιάδα και υπό την αιγίδα της Παραολυμπιακής Επιτροπής. Θα διανύσουν 1.700 χλμ περνώντας από 20 πόλεις. Κάποιες απ' αυτές είναι: Θεσσαλονίκη (15/9), Λάρισα (17/9), Αθήνα (25/9) και τέλος, Ηράκλειο (9/10), όπου θα γίνει μία εκδήλωση αλληλεγγύης και εθελοντισμού.

Στόχος, πέρα από την προμήθεια των αμαξιδίων  σε παιδιά με αναπηρία, είναι επίσης η ενημέρωση των πολιτών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης , θα διεξαχθούν γιορτές αθλητισμού και εθελοντισμού σε 20 διαφορετικές πόλεις, όπου ΜΚΟ, τοπικοί φορείς και σύλλογοι θα οργανώσουν όμορφες δράσεις σχετικά με την αναπηρία, τον αθλητισμό, το περιβάλλον, την υγεία, τις τέχνες, την εκπαίδευση, τη δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους.

Το Ηράκλειο θα είναι ο τελικός σταθμός από τις 20 αυτές πόλεις που αναλαμβάνει να παρουσιάσει μια μεγάλη εκδήλωση αλληλεγγύης και εθελοντισμού και σας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!  32 ημέρες - 20 εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα από την Αλεξανδρούπολη έως το Ηρακλειο . 
To Wheeling2help ξεκίνησε σαν μια τρελή ιδέα και κατέληξε σαν ένα κίνημα αγάπης και αλληλεγγύης. Elpis Chrysovergis η Dora Bitsi και το πιστό πλήρωμά τους είναι και πάλι εδώ για μια φανταστική πρωτοβουλία. Ποδηλατούμε από Κωνσταντινούπολη για Ηράκλειο Κρήτης, συγκεντρώνοντας 19.000€ και αγοράζοντας 100 αναπηρικά αμαξίδια για παιδιά που το έχουν ανάγκη. Γίνε και εσύ μέρος αυτής του αξέχαστου ταξιδιού και μοίρασε αγάπη και υποστήριξη σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Η καμπάνια προσφοράς έχει ξεκινήσει απλά ακολουθήσε τον παρακάτω σύνδεσμο: Και η ελάχιστη συνεισφορά είναι σημαντική :
http://www.giveandfund.com/giveandfund/project/wh






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου