Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Η Χρυσή Αυγή στις εορταστικές εκδηλώσεις προς Τιμή του Αθανάσιου Διάκου στην Φωκίδα – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο (ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...)

https://koinonikosethnikismos.wordpress.com




Οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έδωσαν το παρόν στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Αθανασίου Διάκου που πραγματοποιήθηκαν στη γενέτειρα του, στο χωριό Αθ. Διάκος Φωκίδας.

Κλιμάκιο Συναγωνιστών αποτελούμενο από τον βουλευτή Β’ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρο, τον εκπρόσωπο της Ένωσης Αποστράτων της Χρυσής Αυγής Σταύρο Κρίκο και τον Συναγωνιστή Χρήστο Ράλλη παραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Ρουμελιώτη Ήρωα και το μαρτυρικό θάνατο που υπέστη από τους προαιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού.

Στέφανο εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κατέθεσε ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος γεγονός που βρήκε μεγάλη αποδοχή εκ των παρισταμένων διαπιστώνοντας ότι μόνο οι Εθνικιστές τιμούν την Ιστορική μνήμη της πατρίδας μας.

Η συγκινητική αυτή εκδήλωση, έλαβε τέλος με τους παριστάμενους σε θέση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο ενώ οι δραστηριότητες συνεχίστηκαν στην πλατεία του χωριού με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.
Περισσότερες φωτογραφίες




10 σχόλια:

  1. "μαρτυρικό θάνατο που υπέστη από τους προαιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού."
    Προαιώνιοι εχθροί... καλά οκ μάγκες, δείτε καμιά ταινία, τους 300 ας πούμε να ξεκα##ώσετε και άντε στην παραλία. Μυαλό να βρείτε αποκλείεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από αυτούς έχω περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεμισε η Ελλαδα χανουμακια που εχουν το θρασος να πιανουν στο στομα τους τον πρωτομαρτυρα που με την θυσια του τους εκανε ελευθερους ανθρωπους,τραβατε να πιπιλισετε τιποτες αλλο κ οταν θα μιλατε για τετοιους ηρωες να εχετε κανει νωριτερα γαργαρες με ποτασσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...) ΛΕΕΙ, ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΤΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑς ΠΕΙΡΑΞΕ? ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ... ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΦΙΟΥΤΖΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΗ ΞΥΠΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόψτε φάτσες στην φωτογραφία.
    Συνταξιούχος ετών 50, Έμπορας στρατιωτικών ειδών-βουλευτής, παρα-κατσαπλιάς. Έλληνες εθνικιστές! χαχαχα για τα έλατα είστε.

    Ελπίζω ο Ραβάνης να κέρασε μια σόδα τον Παναγιώταρο πριν ξεκινήσει να σφάζει Τούρκους.

    Πίσω ρε νεοναζί που θα τιμήσετε τον πρόγονο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι ομως φιλε των 8.10 αυτοι πηγανε και τιμησανε τον ΗΡΩΑ Αθ. Διακο κανενα κοπροσκυλο που το ταιζεις για να βγαινει μονο στις τηλεορασεις ειδες εκει ??? Κανενα ας πουμε δημοκρατη πολιτικο που σεβεται την χωρα αλλα απο την αλλη την κατακλεβει μηπως πηρε το ματι σου ????? Βλεπεις τα καναλια {κατοπιν εντολης ,εκκρεμουν οι αδειες, ανωθεν} δεν θα εκαλυπταν τις εορταστικες ακδηλωσεις για τον ΗΡΩΑ και γι αυτο δεν πατησε κανενας εκει επανω στα βουνα !!!!! Οσο για τον φιλο των 9.03 πηγαινε να δεις ταινιες με τις σφαγες του Σταλιν και ισως ξεκα###σεις εσυ πιο γρηγορα και πιο σιγουρα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΩ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή