Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Έλληνας ο νέος ιδιοκτήτης της έπαυλης του Playboy

Έλληνας ο νέος ιδιοκτήτης της έπαυλης του Playboy© Παρέχεται από: ΣΚΑΪ.gr Έλληνας ο νέος ιδιοκτήτης της έπαυλης του Playboy
Σε «ελληνικά» χέρια πέρασε η θρυλική έπαυλη του Playboy, όπου ο Χιου Χέφνερ οργάνωνε τα περιβόητα πάρτι.
Το αρχοντικό του 1927, στη γειτονιά Χόλμπι Χιλς του Λος Αντζελες, αγόρασε ο Ντάρεν Μητρόπουλος, ιδιοκτήτης του διπλανού σπιτιού, σύμφωνα με εκπρόσωπό του, όπως γράφει η Wall Street Journal. Το είχε αγοράσει και αυτό από τον Χιου Χέφνερ, το 2009, αντί 18 εκατ. δολ. Ο Μητρόπουλος, έχει πάθος με την αρχιτεκτονική αυτής της γειτονιάς, είπε ο εκπρόσωπός του.
Ο 32χρονος ομογενής, είναι πρώην συν-διευθύνων σύμβουλος της Pabst Brewing Company, ενώ του ανήκει η επενδυτική εταιρεία Metropoulos & Co. Ο πατέρας του, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής και επιχειρηματίας Ντιν Μητρόπουλος, ήταν 10 ετών όταν οι γονείς του αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα και να μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με το Forbes, η αξία του Ντιν Μητρόπουλου εκτιμάται ότι ήταν 2,6 δισ. δολάρια τον περασμένο Αύγουστο.
Η πολυτελέστατη έπαυλη ανακοινώθηκε πριν από μερικούς μήνες ότι μπαίνει προς πώληση αντί 200 εκατ. δολαρίων, αν και τελική τιμή πώλησης δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Σύμφωνα με τους όρους της πώλησης, ο 90χρονος Χέφνερ έχει το δικαίωμα να συνεχίσει να μένει εκεί για το υπόλοιπο της ζωής του. Οταν φύγει, ο Μητρόπουλος σκοπεύει να ενώσει τις δύο ιδιοκτησίες του.
Η έπαυλη του Playboy διαθέτει 29 δωμάτια- από αυτά τα 12 κρεβατοκάμαρες- ενώ έχει μέχρι και άδεια για ζωολογικό κήπο. Είχε αγοραστεί από την εταιρεία που εκδίδει το διάσημο ανδρικό περιοδικό το 1971, για 1,05 εκατ. δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου