Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στη Στερεά Ελλάδα .


Στο πλαίσιο προώθησης, προβολής και ενίσχυσης του τουρισμού στην Στερεά Ελλάδα, η Περιφέρεια στηρίζει το Ράλλυ Ακρόπολις και υποδέχεται το θεσμό από τις 6 έως τις 8 Μαΐου.
Έπειτα από 10 χρόνια, η διοργάνωση που συγκεντρώνει τα φώτα του μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκοσμίως χρηματοδοτείται και φιλοξενείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με πόλη εκκίνησης την Λαμία.
Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε για το θέμα:

«Πέρα από την στήριξη ενός ιστορικού θεσμού όπως το ράλλυ Ακρόπολις, πρέπει συνεχώς να κινούμαστε στην κατεύθυνση ενίσχυσης του τουρισμού μας. Είναι μία σημαντική ευκαιρία να προβάλουμε διεθνώς την Στερεά Ελλάδα. Θέλουμε και επιδιώκουμε, αυτός όπως και άλλοι τέτοιοι θεσμοί να έχουν ως σημείο αναφοράς την περιφέρειά μας για πάντα. Καταφέραμε να ξαναφέρουμε το Ράλλυ Ακρόπολις εδώ όπου ανήκει και να του ξαναδώσουμε την πνοή και το κύρος που του πρέπει».

amfissapress
-------------------

Το "rally Acropolis" , αφού περιπλανήθηκε στην ενδοχώρα και υποβαθμίσθηκε στην διεθνή βαθμολογία αγώνων αυτοκινήτου , με τους πειραματισμούς  και τις κομματικές σκοπιμότητες των διαφόρων τοπαρχών , μπορεί πλέον να επιστρέψει στον φυσικό αγωνιστικό του χώρο , που είναι η Στερεά Ελλάδα ...
Εμείς πιστεύουμε πως ο τερματισμός του Ράλι στην Ιτέα και η συμβολή της περιοχής στον αγώνα , τα έτη 2001-2002 , είχαν προσδώσει μεγάλη αίγλη στο άθλημα.
Ποιος δεν θυμάται αλήθεια την μεγάλη έκταση της μαρίνας με το parc ferme των αυτοκινήτων , τον μόλο που είχε μετατραπεί σε ελικοδρόμιο και την μαρίνα που ήταν γεμάτη σκάφη , μια όμορφη εικόνα που προσέδιδε άλλη διάσταση στον τραχύ αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

'"Καρτερία" 


























2 σχόλια:

  1. Eδώ φαίνεται η τεράστια διαφορά του Περιφεριάρχη από το Δήμαρχο Δελφών. Ο Περιφερειάρχης δημοσιοποίησε το θέμα του ράλλυ Ακρόπολις μόλις το πέτυχε ο άλλος με ύφος 100 λόρδων μιλούσε σε συνεντεύξεις για την πολιτιστική πρωτεύουσα χωρίς να έχει εξασφαλίσει το παραμικρό. Άμα έκαναν όλες οι μέλισσες μέλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στάχτη στα μάτια με το ραλλυ! 100 θέσεις εργασίας που θα κοπούν με τον κόμβο που θες να κανείς στην καμμιωτησα; Θα τους δώσει το Ακρόπολης φαΐ; Προδότη

    ΑπάντησηΔιαγραφή