Aκόμη μία Πανελλήνια διάκριση από το ΙΕΚ Γαλαξιδίου σε διαγωνισμό μαγειρικής στο πλαίσιο της έκθεσης Ελληνικών προϊόντων ΕΞΠΟΤΡΟΦ που διεξήχθη από 29-31 Ιανουαρίου κερδίζοντας διακρίσεις στις εξής κατηγορίες:
1)Χρυσό μετάλλιο (Δρίβας Νικόλαος) Κατηγορία: Ψάρι
2) Χάλκινο μετάλλιο (Γκρίντζου Ακριβή, Μπαλαμπάνης Διονύσης, Νταλιάνη Γεωργία,Ζαρκαδούλα Σταυρούλα) Κατηγορία: Ομαδικό μενού 4 ατόμων (4 πιάτων).
3) Χάλκινο μετάλλιο (Ζαρκαδούλα Σταυρούλα) Κατηγορία: Σαλάτα
amfissapress
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου