Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Διπλή νίκη για τον Γ.Σ. Ιτέας , στην Ιστιαία με τον Τελεθριακό , άνδρες 49-55 , έφηβοι 58-39

global photo men

Νέα νίκη πέτυχε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέαςστην κατηγορία της Α' ΕΣΚΑΣΕ αυτή τη φορά εκτός έδρας στην Ιστιαία με τον Τελεθριακό 49-55.
Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την παραμονή μας στην κατηγορία μετά τη νίκη του περασμένου Σαββάτου εντός έδρας απέναντι στην Ερέτριακαι στοχεύοντας για ακόμη ψηλότερα αυτή τη φορά φύγαμε με το διπλό από το Κλειστό Γυμναστήριο της Ιστιαίας στην Εύβοια απέναντι στον Τελεθριακό με τελικό σκορ 49-55
Η ομάδα μας σε καλή ημέρα κατάφερε από τους 55 πόντους της, να πετύχει τους 30 έξω από τη γραμμή των 6.75 μ. έχοντας συνολικά 10 εύστοχα τρίποντα με τον Ευθυμίου να πετυχαίνει τα 5 από αυτά (15 πόντους από τους συνολικά 21 που πέτυχε στον αγώνα). Ο Πράππας, επίσης, πέτυχε 3 τρίποντα και ο Αγγελόπουλος 2, όπως θα δείτε και στα παρακάτω στατιστικά στοιχεία από το Φύλλο του αγώνα. Η επόμενη αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου και η ομάδα μας θα αγωνιστεί εντός έδρας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ιτέας στις 14:00 με τον ΣΥΛΛΑ.


Νέα νίκη από την εφηβική μας ομάδα μπάσκετ: Γ.Σ. Ιτέας - Τελεθριακός Ιστιαίας 58-39


Γ.Σ. Ιτέας - Τελεθριακός Ιστιαίας 58-39
ΕΦΗΒΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤ / Β' ΦΑΣΗ - ΟΜΙΛΟΣ Β': Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ - ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 58-39

Μετά την σημαντική  - εχθές - εκτός έδρας νίκη της ανδρικής μας ομάδας μπάσκετ (Α' ΕΣΚΑΣΕ)απέναντι στον Τελεθριακό στην Ιστιαία (Διάβασε εδώ για τον χθεσινό αγώνα...) αλλά και την εκτός έδρας νίκη των Εφήβων στη Λαμία απέναντι στον Έσπερο στις 21 Φεβρουαρίου (Διάβασε εδώ για τον νικηφόρο αγώνα με τον Έσπερο...) σειρά είχε σήμερα...
το μεσημέρι πάλι η εφηβική μας ομάδα μπάσκετ να μας κάνει υπερήφανους, απέναντι σε μια ομάδα που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε ότι μπορεί να "κυνηγήσει" το ματς. Μετά το 19-6 του πρώτου δεκαλέπτου η διαφορά ασφαλείας που αποκτήθηκε από τον Γ.Σ. Ιτέας ήταν δεδομένη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ο οποίος έληξε με τελικό σκορ 58-39 για την ομάδα μας. Έτσι, λοιπόν, με 2 νίκες σε 2 αγώνες μοιραζόμαστε την πρώτη θέση της βαθμολογίας στον Β' Όμιλο μαζί με τον Απόλλωνα Λιβαδιάς. 
Επόμενος αγώνας για τους εφήβους μας στις 20 Μαρτίου στη Λιβαδιά απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου