Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Slang.gr: ελληνική γλώσσα που σπαρταράει σε ένα από τα απολαυστικότερα σάϊτ του ελληνικού ίντερνετ

Υπάρχουν site που μπαίνεις να ενημερωθείς, site που μπαίνεις για ψυχαγωγία, site που μπαίνεις για να σου φτιάξει το κέφι και άλλα που είναι πηγή γνώσεων και τα επισκέπτεσαι συνήθως όταν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο (τα οποία είναι τα πιο βαρετά site στο ίντερνετ).

Το slang.gr τα συνδυάζει όλα αυτά, εκτός από το κομμάτι της πλήξης: πληροφορεί, διασκεδάζει, σε κάνει να χαμογελάσεις (ή να γελάσεις δυνατά), σε μαθαίνει νέα πράγματα και είναι πραγματικά ένα από τα πιο απολαυστικά ελληνόφωνα site που υπάρχουν μέσα σε όλο αυτό το χάος.

Οι άνθρωποι που το διαχειρίζονται δεν κάνουν απλή καταγραφή λέξεων και φράσεων, συγκεντρώνουν συνεχώς νέο υλικό μιας γλώσσας που εξελίσσεται και γίνεται όλο και πιο πλούσια καθημερινά, το ταξινομούν και το διαθέτουν σε οποιονδήποτε θέλει να τεστάρει τις γνώσεις του, να μορφωθεί, ή απλά να χαζέψει νέες φράσεις της καθομιλουμένης που είναι πρωτότυπες και εξαιρετικά ευφάνταστες.
Το έργο τους είναι πολύ σημαντικό, γιατί πέρα από το διασκεδαστικό του πράγματος όσοι συμμετέχουν και το συντονίζουν καταγράφουν πολιτισμό....

κάνε κλίκ εδώ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου