Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ιτέα :O Βασίλης Γισδάκης τραγουδάει στο «Ρακομελιό»

Το Σάββατο πέντε Δεκεμβρίου (5/12) και ώρα 21:30



Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΣΔΑΚΗΣ…. Στο Ρακομελιό στην Ιτέα.
«Όταν δεν ονειρεύομαι τραγουδώ…»
Ο, Βασίλης Γισδάκης, ένας τραγουδιστής που στα πρώτα του βήματα βρέθηκε δίπλα στον Μάνο Χατζιδάκι. Το 1989 Ο συνθέτης τον πρωτοπαρουσίασε σε μια συναυλία σου Σείριου στο θέατρο Παλλάς όπου και τραγούδησε τρία τραγούδια του υπό την διεύθυνση του. Από τότε ήταν βασικός τραγουδιστής του και συμμετείχε σε όλες τις συναυλίες του συνθέτη.
Έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες, ερμηνεύοντας τραγούδια παλαιότερων και νεότερων σπουδαίων δημιουργών,
Ο Βασίλης Γισδάκης θα είναι για μια μουσική παράσταση στο Ρακομελιό στην Ιτέα. Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου .
Ένα μουσικό ταξίδι ανάμεσα στις πλημμυρισμένες με τα λόγια του Νίκου Γκάτσου μουσικές γειτονιές του Μάνου Χατζιδάκι, ως «ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ»,τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τον πρωτοεμφανιζόμενο στην δισκογραφία συνθέτη Δαμιανό Πάντα.
Με την αφηγηματική φωνή, μα πάνω από όλα παραστατική γεμάτη ευαισθησία ,λυρική ζεστασιά, και την πολύπλευρη ερμηνευτική του δυνατότητα ο Βασίλης Γισδάκης, δίνει ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό ύφος στα τραγούδια που ερμηνεύει.
Στο εν λόγω πρόγραμμα, τραγούδια άλλοτε λυρικά, κι άλλοτε δυναμικά έντεχνα, παλαιότερων και νεότερων δημιουργών, αποκτούν υλική υπόσταση.
Ακροβατεί μεταξύ έντεχνου, ροκ, ρεμπέτικου και παραδοσιακού ρεπερτορίου, θυμίζοντας μας ότι το άρωμα της Ελλάδας βρίσκεται εδώ φωτισμένο απ τις ίδιες μας τις ψυχές με τις νυχτερινές μας μεταμορφώσεις.
Συνοδοιπόρος επί σκηνής,
Ο Θανάσης Κατσουλιέρης στις κιθάρες και το τραγούδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου