Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Γραβιά : Έντονη η διαμαρτυρία των πολιτών ενάντια στο κλείσιμο του οικείου Αστυνομικού Τμήματος (φωτογραφίες)



Πλήθος κατοίκων της περιοχής διαμαρτυρήθηκε έντονα , ενάντια στην απόφαση του κλεισίματος του Α.Τ Γραβιάς . Σύσσωμο το σωματείο της Αστυνομίας συμπαραστάθηκε στους διαμαρτυρόμενους . 

Αισθητή και η παρουσία της δημοτικής παράταξης «πολίτες στο προσκήνιο».

Υπερβολική κρίνεται η Αστυνομική δύναμη για την επίβλεψη της τάξης, πράγμα που σχολιάστηκε αρνητικά και προκάλεσε την δυσαρέσκεια των κατοίκων , ειδικά για τον «υπερβάλλοντα ζήλο» του επικεφαλής της τοπικής διεύθυνσης.

Το σωματείο των Αστυνομικών που αντιτίθεται στο σχέδιο αναδιάρθρωσης των τμημάτων της Φωκίδας , ευχαρίστησε τους πολίτες που παρευρέθηκαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Τέλος , αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του αντιδημάρχου κ. Μολιώτη περί δωρεάν παραχώρησης κτιριακών εγκαταστάσεων για την στέγαση των υπηρεσιών , σε μια ύστατη προσπάθεια ματαίωσης της απόφασης περί κατάργησης του εν λόγω αστυνομικού τμήματος .






3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2-3 ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΠΑΝΑΓΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν κλείσει το Γυμνάσιο. Πολυδροσου, την προηγούμενη χρονια ο τότε Δ.Παρνασσου είχε ξοδέψει 170.000 € για συντήρηση...ψαξτε πόσες υπηρεσίες δημοσιες πληρώνουν ενοίκιο στην περιοχή Γραβιας-Πολυδροσου κκαι πόσες έφυγαν λόγω ενοικίου....θα καταλάβετε γιατι η χώρα ξεπουλιέται.....δυστυχως !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή